logo

MUSTAFA GÜL : YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ

MUSTAFA GÜL :                                  YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile yaşanılan deprem felaketin’ den ötürü duyduğu üzüntüyü dile getiren Mustafa Gül ; böyle bir acının tarifi olamaz dedi.

Depremin meydana geldiği 6 şubat tarihinden bu yana tüm Türkiye tek yürek olduk acilen ciddi önlemlerin alınması gereklidir. Türkiye bir deprem bölgesi ve artık bunu kabul etmeliyiz. Derhal gerekli tedbirler devletimiz ve halkımız tarafından alınmalıdır dedi.

Kemer halkının bu olağanüstü durumda kenetlenerek yardımlaşma çabasını da bir kere daha takdir ettiğini ve kemerimiz ile yine gurur duyduğunu sözlerine ekleyen Gül ; kendi otellerini de depremzede vatandaşlarımıza tahsis ederek elimizden geleni Gül ailesi olarak bu süreçte sonuna kadar yapmaya hazırız , devletimizin ve milletimizin her daim yanındayız, elbette yaramız kabuk tutmayacak ancak yeniden ayaklanacağız dedi.

Kemer kaymakamı Hüseyin Çam ‘a ilçemiz adına yapılan yardım dayanışmasının koordinesinde ki özveri ve başarılarından dolayı da sonsuz teşekkür ederek yakınlarını kaybedenlere başsağlığı yaralılarımıza ise acil şifalar diledi.

haber: Sezen Turhan

195 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ