logo

Başkan Erdoğan maaş artışını resmen duyurdu! İşte zamlı maaşlar

 Başkan Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında milyonların beklediği müjdeleri duyurdu. Yeni maaşları duyuran Erdoğan ilgili bakanlıklarla birlikte aldıkları kararı açıkladı ve özellikle en düşük emekli maaşında yapılan 2 bin TL’lik artış takdir topladı. İşte Başkan Erdoğan’ın aylık artışı ve yeni maaş hesabına ilişkin açıklaması ve gündemdeki diğer konularla ilgili yaptığı kritik çıkışlar.

 Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “Emeklilerle ilgili çalışmamızı yaptık. Buradan güzel bir müjdeyi vermiş olayım. O da bunu 7 bin 500 lira olarak inşallah buradan açıklamış oluyoruz. Hayırlı olsun.” dedi. Maaş ve aylık artışlarıyla ilgili gerekli çalışmaların ilgili bakanlıklarla yapıldığı ve tamamlandığını duyuran Erdoğan’ın açıklamasının ardından sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı.

Erdoğan ekonomide atılan adımlar dışında yeni konutlar ve Türkiye’nin dünyada konuşulan yeni ve gelecek perspektifli girişimi TOGG ile ilgili de önemli bir açıklama yaptı.

SON DAKİKA | EMEKLİ MAAŞLARINA ZAM; İŞTE YENİ EMEKLİ AYLIKLARI

“Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in emeklilere yönelik bir müjdesi vardı; en düşük emekli aylığının ve emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin yükseltilmesi için bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Nasıl bir çalışma söz konusu ve asgari ücret için de benzer bir düzenleme, yeni bir artış söz konusu olur mu ara dönemde?” şeklindeki soruyu Erdoğan, şöyle yanıtladı:

MAAŞ ARTIŞINI DUYURMAK KALMIŞTI, AÇIKLIYORUM

“Bu ekrandan o zaman bunu açıklayayım. Emeklilerle ilgili çalışmamızı yaptık ve bu rakamı da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, Hazine ve Maliye Bakanlığımızla bu çalışmayı yaptık. Demek ki açıklamak yine bana kaldı. Şimdi çalışma tamamlanınca ayrıca sunacaklar ama ben bu akşam buradan güzel bir müjdeyi vermiş olayım. O da bunu 7 bin 500 lira olarak inşallah bu akşam buradan açıklamış oluyoruz. Hayırlı olsun.”

Arabanın gerçek değerini biliyor musun?otoplus

182 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ