logo

EMİTT TURİZM FUARI HAREKETLİ BAŞLADI

Uluslararası EMİTT İstanbul Turizm fuarı hareketli başladı. Bu yıl 12-15 Nisan tarihleri arasında 26.sı düzenlenerek kapılarını turizm ve iş dünyasına aralayan Emitt’e katılım yoğundu.

Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy , İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ,Antalya Büyükşehir belediyesi başkanı Muhittin Böcek , Muratpaşa belediyesi başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı belediyesi başkanı Turgay Genç geçmiş dönem Kemer belediye başkanı Mustafa Gül ve birçok turizm ve iş dünyasından katılımcı fuarda yerini aldı.

Fuar’da Kemer belediyesi başkanı Necati Topaloğlu başkan yardımcısı Emin Gül’de protokol ve turizmcilerle bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek ile İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’da Kemer standına ziyarette bulundular.

Antalya Kemer turizminin nabzını tutan bir diğer isim olan Olimpos Kadir tree house sahibi Kadir Kaya’da her yıl olduğu gibi fuarda yerini aldı.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile Mustafa Gül’de fuarın hareketliliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Hareketli geçen fuarda 2023 turizm sezonunun hayırlı uğurlu olması dilek ve temennileri iletildi.

Haber : Sezen Turhan

118 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ