logo

TÜREL VE SET SAHADA BULUŞTU

Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel Konyaaltı ve Muratpaşa’da bir takım çalışmalarda bulundu.

Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu (SET) Başkanı Alper ALVEROĞLU’nun da refakat ettiği görüşmelerde ilk olarak Kafe ve Restoran İşletmecileri ve yatırımcılarıyla bir araya gelen TÜREL’e olan ilgi görülmeye değerdi. Özellikle yerel yönetimler konusunda yaşanan sıkıntıları Menderes TÜREL’e aktaran esnaflar, turizm konusundaki beklentilerine dair paylaşımlarda bulundular.

Menderes Türel’in Antalya adına çok önemli hizmetler kazandırdığına değinen SET Grubu Başkanı Alper ALVEROĞLU: “Ülkemiz adına çok önemli bir 2.tur oylamasının arefesindeyiz, inşaAllah huzur, barış ve sağduyu çerçevesinde istikrarın devamını istiyoruz” diyerek seçimlerde Cumhur İttifakını desteklediğini açıkladı.

Seçim sürecinde adeta kendisi de adaymış gibi çalışmalarına aralıksız devam eden önceki dönem Belediye Başkanı Menderes Türel: “Cumhurbaşkanı’mızın hizmetlerini devamı için ve hepimizin heyecanı olan Türkiye Yüzyılı için 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız’a en güçlü desteği vermek zorundayız” diyerek katılımcılarla seçimlere dair görüşlerini paylaştı.

Programları gün boyunca devam eden Türel ve Alveroğlu sırasıyla Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Doğu ve Güneydoğulu iş insanları buluşması, Erzurumlular Derneği ziyareti ve son olarak SET Grubunun yönetimiyle bir araya geldiği sohbet ile sonlandırdılar.

Programlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Menderes Türel, Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu’nun misyonunu takdir ettiğini, üyelerinin ve grubun başarılı çalışmalarının devamı için önümüzdeki dönemde de sık sık bir araya geleceklerini paylaştı.

102 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ