logo

SET GRUBU ALİ BAHAR’LA BULUŞTU

Yaz döneminde de çalışmalarını yoğun bir tempo ile devam ettiren Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu(SET) temmuz ayı oturumunda ATSO Başkanı Ali Bahar’ı ağırladı. AGC Başkanı İdris Taş, AOSB Dernek Başkanı Erdal Kılıç, ATSO Başkan Yardımcısı Boğaçan Göksu ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Totoş’un da katıldığı toplantıda ekonomi gündemi ve Antalya’nın ticaret atmosferi masaya yatırıldı.

ALVEROĞLU: “ATSO İLE İŞBİRLİĞİMİZİ ARTTIRACAĞIZ”

Çok sayıda farklı sektörden iş insanının bulunduğu SET Grubunun yatırım ve Antalya gündemine dair konularda ATSO ile sıcak bir işbirliği geliştireceğine inandığını belirten SET Grubu Başkanı Alper ALVEROĞLU: “Sn.Bahar’ın vizyonuna güveniyoruz, iş dünyası ve kent meselelerine dair konularda aynı pencereden bakıyoruz, kendisine başarılı bir çalışma dönemi diliyorum” diyerek ATSO Başkanı Ali BAHAR’a başarı temennilerini iletti.

BAHAR: “BAŞKANCILIK OYNAMIYORUZ”

Göreve gelmeden önce verdikleri sözleri birer birer uygulamaya koyduklarına değinen ATSO Başkanı BAHAR: “Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde değiştirdiğimiz sistemi, burada da etkin bir şekilde hayata geçiriyoruz, üyelerimizin ve Antalya’mızın sorunları için mücadele veriyoruz” dedi.

BAHAR: “BİZ BİR LOBİ KURULUŞUYUZ”

Hedeflerini ve ATSO’yu taşımak istedikleri noktayı da SET Grubu üyeleriyle paylaşan Ali BAHAR: “Biz Antalya’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olmayı değil en büyük lobi kuruluşu olmayı tercih ediyoruz ve bu şehrin sorunları noktasında yerel yöneticilerden ilgili bakanlıklara kadar Antalya adına lobi oluşturmak için gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.

ALVEROĞLU: “KOŞULSUZ, ÖNYARGISIZ KENETLENMELİYİZ”

Ülkemizin ekonomik olarak zor süreçlerden geçtiğine değinen SET Grubu Başkanı Alper ALVEROĞLU: “Pandemiden, deprem felaketine kadar tüm dünyada ve ülkemizde tedavisi zor sıkıntılar yaşıyoruz fakat siyasette, ticarette ve toplumsal yaşamda yaşanılan tüm sorunlarda geçmişte olduğu gibi bundan sonra da birbirimize sarılmamız gerektiğine inanıyorum, ekonomik güçbirliği ve samimi bir duruşla her alanda bu kenetlenmeyi devam ettirmeliyiz” diyerek gelecekle ilgili ümitli olduğunu paylaştı.

164 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ