logo

ALVEROĞLUN’DAN ANLAMLI HEDİYE

Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu Başkanı Alper Alveroğlu ve grubun yürütme kurulu üyeleri bir süredir çok anlamlı bir ziyaret takvimi ile kamuoyunun karşısına çıktılar. Yaklaşık 100 üyesi bulunan grubun üyelerine iş yerlerinde gerçekleşen ziyaretlerde isimlerinin yazılı olduğu Antalyaspor forması hediye edilmesi kamuoyu tarafından büyük takdir topladı.

“BİRLİKTEYKEN GÜÇLÜYÜZ”

Grup üyelerinin iş yerlerine gerçekleştirilen ziyaretlerde hem ticari güçbirliğinin artmasına yönelik çalışmaları değerlendirip, hem de ekonomik hacmin artmasına dair planlamaları konuştuklarını belirten SET Grubu Başkanı Alper ALVEROĞLU: “Biz sadece aydan aya bir araya gelip, kahvaltı yapıp, yemek yiyen bir ekip olmak istemiyoruz, birbirimize sağlayabileceğimiz güçlü katkıları da hayata geçirecek fırsatlar oluşturmaya çalışıyoruz” diyerek üyeler arasındaki diyaloğu arttırmaya yönelik çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

“DAHA GÜZEL HEDİYE OLABİLİR Mİ”

Üye ziyaretlerini Antalyaspor forması ile gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Alper ALVEROĞLU: “Her birimizin gönlünde belki farklı farklı takımlar yatıyor olabilir, hepimiz Antalyaspor’lu doğmamış olabiliriz ama hepimiz Antalyaspor’u desteklemek zorundayız. Kombine alarak, forma hediye ederek, şehri bayraklarla donatarak kulübümüze gereken desteği vermeliyiz” diyerek tüm Antalya kamuoyunu kulübe destek olmaya davet etti.

“ASLOLAN ANTALYASPOR”

Kulüpte son dönemde sık sık değişiklik gösteren yönetimle ilgili de soruya da cevap veren Alper ALVEROĞLU: “Yönetim istikrarsızlığından şahsi olarak hiç mutlu değilim, sık sık Başkan değişmesi kulübe kan kaybettiriyor. Nuri Şahin gibi çok önemli bir değer var bu şehirde, hepimiz ona destek olup, kulübü Avrupa’ya taşımak adına katkı vermeliyiz. İsimler gelir gider, emek veren herkesten Allah razı olsun ama aslolan Antalyaspor’dur, biz de şehrimizin takımına karınca kararınca destek olmaktan dolayı gururluyuz” şeklinde konuştu.

150 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ