logo

Antalya’da fırtına trafiği kilitledi! Ağaçlar devrildi, trafik alt üst oldu!

Antalya’da meteoroloji uzmanlarının şiddetle uyardığı fırtına trafiği alt üst etti. Trafiği kasıp kavuran fırtına da çatılar uçtu, ağaçlar yerinden çıktı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde görülen fırtına sebebi ile ağaçların dalları kırıldı, yollara savruldu. Yola savrulan ağaç dalları trafiği kilitledi. İtfaiye ve jandarmanın yardımları ile açılan trafik açıldı. Ancak Antalya için sağanak yağış ve fırtına uyarıları devam ediyor.

Antalya’da fırtına başladı!

Meteoroloji uzmanlarının Antalya için geçtiğimiz günlerde sık sık uyarılarını yaptığı sağanak yağış ve fırtına bugün Antalya şehri vurdu. Özellikle Manavgat ilçesini kasıp kavuran fırtına da ağaç dalları koparak caddelere savruldu. Trafiği kilitleyen ağaç dallarına müdahale jandarma ve itfaiye erlerinden geldi.

Olaya müdahale edildi!

Antalya için meteoroloji uzmanlarının uyardığı hızı saatte 110 kilometreye ulaşabilecek şiddetli fırtına ve sağanak yağmur uyarısının ardından Manavgat-Antalya Karayolu D-400 Yavrudoğan Mahallesinde şiddetli yağmur ve fırtına refüjdeki ağaçların dallarının kırılması ve yola fırlaması araç sahipleri tarafından ihbar edildi. Olay yerine ilk müdahale Manavgat Bölge Trafik Amirliği ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinden geldi. Ekipler yolda çeşitli önlemler alarak, fırtınanın savurduğu dalları temizlediler.

Yolların temizlenmesi ile trafikte normal seyrine dönerken bu günler içerisinde soğuk havaların ve sağanak yağışların devam edeceğine dair uyarılar uzmanlar tarafından yapılmaya devam ediliyor.

91 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ