logo

”ÖZGÜL CANİK”ANAOKULUNDA KARNE HEYECANI

Eylül 2022 de temeli atılan geçtiğimiz temmuz ayında ise açılışı gerçekleştirilen 8 derslikli kemer ”ÖZGÜL CANİK” anaokulunda minikler ilk karne heyecanını yaşadı.

Kemer’de hayırsever iş insanı Murat Canik tarafından annesi merhum Özgül Canik adına yaptırdığı 8 derslikli ve 360 öğrenci kapasiteli Özgül Canik anaokulunda’ki karne törenine kemer kaymakamı Ahmet Solmaz , ilçe milli eğitim müdürü Semra Bekar ve Canik ailesi’de katılarak miniklerin heyecanına ortak oldular.

Hayırsever iş insanı Murat Canik ve eşi Emine Canik yaptıkları konuşmalarında eğitimin önemini bir kez daha vurguladılar. Kemer ‘e kazandırdıkları anaokulunda ilk karne heyacanını bizlerde öğrencilerimizle birlikte yaşıyoruz diyen Murat Canik; eğitimin küçük yaşta başladığına dikkat çekerek karnelerini alan öğrencileri tek tek tebrik etti.

Miniklere karne hediyesi olarak ufak hediyelerde dağıtan Murat Emine CANİK çifti öğrenci ve velilerin yoğun sevgi seli ile duygulandıklarını ifade ettiler.

Kemer kaymakamı Ahmet Solmaz ise yaptığı konuşmasında Canik ailesine ilçelerine böyle bir okul kazandırdıkları için teşekkür ederek tüm öğrencilere iyi tatiller diledi.

Kemer ilçe milli eğitim müdürü Semra Bekar da Canik ailesine minnet duygularını dile getirirken tüm derslikleri tek tek ziyaret ettiler.

Törenin ardından kaymakam Ahmet Solmaz ve İlçe milli eğitim müdürü hayırsever iş insanı Murat Canik ve eşi Emine Canik’e teşekkür plaketi takdim ettiler.

Konyaaltı haber

Sezen Turhan

142 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ