logo

Başkan Topaloğlu ve ekibinden KETOB’a ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve CHP Kemer Belediye Meclis Üyesi adayları, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkan Yardımcısı Ayhan Çakıcı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette, 2024 turizm sezonu, dijital pazarlama, fuarlar ve yapılacak olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Seçim çalışmalarına hızla devam eden Başkan Topaloğlu ve ekibi, KETOB ziyaretinde yaptığı açıklamada, gelecek dönemde yapılacak olan çalışmaların önemine değinerek, “Yapacağımız çalışmalarda birlikte istişare etmemiz gerekiyor. Bu çok önemli. Turizm konusunda Kemer’imizi daha üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Göynük Tenis Kortları Mart ayından itibaren kullanıma başlayacak. Şimdiden Avrupa’dan takımların turnuva için rezervasyonlar yaptığını biliyoruz. Bu gibi tesislerin kış turizmine katkısı olacağını düşünüyorum. Otellerimizin ve turizmcilerimizin de her sıkıntıda arkamızda olduğunu bilmek bizlere güç veriyor. Tüm otelcilere teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KETOB Başkan Yardımcısı Ayhan Çakıcı ise Başkan Topaloğlu’nun Kemer’in değeri olan otellere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Çakıcı, Kemer Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı tanıtım faaliyetlerine destek olmak istediklerini belirterek, “Likya Yolu ve bisiklet yolları bölgemiz için önem arz ediyor. Bütün sportif faaliyetler bölgemize büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda yaptığı başarılı projelerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

107 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ