logo

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI CEMAL ENGİNYURT KEMERDEYDİ

DEMOKRAT PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ VE GENEL BAŞKAN YARDIMCISI CEMAL ENGİNYURT HAFTASONU KEMERDEYDİ.CUMHURİYET MEYDANNINDA PARTİSİNİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİĞE KATILAN ENGİNYURT HÜKÜMETE VERYANSIN ETTİ.DEMOKRAT PARTİ KEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HALİT ÖZDEMİR’E DESTEK İSTEYEN ENGİNYURT HALİT ÖZDEMİR’İ KEMERLİLERE EMANET EDİYORUM DEDİ.

Demokrat parti kemer belediye başkan adayı Halit Özdemir’in düzenlemiş olduğu gençlik buluşmasına İstanbul Milletvekili ve demokrat parti genel başkan yardımcısı Cemal Enginyurt’un sözleri damga vurdu.

İlk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunurken ardından Demokrat parti kemer ilçe başkanı Nihal Anatürk söz aldı; kemerli vatandaşlarının kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerini sundu. Kadın bir ilçe başkanı olarak kemer’li kadınlarımıza düzenledikleri matine ve sosyal projeler ile dikkatleri üzerine çeken Anatürk’ün kürsüdeki konuşması sık sık alkışlar eşliğinde bölündü.

Demokrat parti kemer belediye başkan adayı Halit Özdemir ise genel başkan yardımcıları Cemal Enginyurt’u örnek aldığını vurgulayarak bende ”Enginyurt gibi cesur bir siyasetçi olmak istedim” dedi. Çocukluğundan beri siyasetin içinde olduğunu söyleyen Özdemir , yola çıktığımız gibi yolumuza devam ediyoruz dedi.

Son günlerde kendileri hakkında çıkan dedikodulara seçmenlerin kulak asmamasını ve bu seçimi kendilerinin kazanacağını dile getirdi.

Cemal Enginyurt ise yaptığı konuşmasında demokrat parti kemer belediye başkan adayı Halit Özdemir’e ve ekibine seçim sürecindeki verimli çalışmaları için teşekkür ederek sözlerine başladı.

Yoğun katılımın olduğu miting alanında Enginyurt kemer’in ne denli önemli bir turizm kenti olduğunu vurgulayarak bu seçim maalesefki bir savaşa çevirilmeye çalışılıyor bize yapıştırılmaya çalışılan yaftaların hiçbir önemi yok biz yolumuza istikrarlı bir şekilde devam edeceğiz. Bölücülük yapmak kin nefret siyasetine çekilmek istenmemiz için verilen uğraşları boşa çıkaracağız. Biz kemer’i tanırız kemer’in demokrat partilisinden , chp’lisinden iyi partilisinden saadet partilisinden yeniden refah partilisinden bölücü çıkmaz dedi.

Bunları bizimle özdeşleştirmek isteyenler dönüp aynaya bakacaklar, kimse din diyanet milliyetçilik üzerinden bize saldırmasın. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürümeye devam edeceğiz , Mustafa Kemal bir bozkurttur onurumuzdur , gururumuzdur, bizim tek bir bayrağımız var ay yıldızdır Türk bayrağıdır dedi.

Emeklinin durumuna da dikkat çeken Enginyurt kimse 10 bin tl emekli maaşı ile geçinemez geldiğimiz son durumda bundan mütevellit hiç bir emekli vatandaşımız bu haksız artışa boyun eğmesin dedi.

Konuşmasının sonunda kemer belediye başkan adayları Halit Özdemir’e tüm kemerlilerden destek isteyen Cemal Enginyurt Halit Özdemir kemer’in çocuğudur onu önce Allah’a sonra siz değerli kemerlilere emanet ediyoruz dedi.

Buluşmaya siyasetteki yapıcı tavrı ile bilinen kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu’nun da her zamanki gibi katılması ise dikkatlerden kaçmadı.

haber: Sezen Turhan

118 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ