logo

KEMER DEMOKRAT PARTİ İLÇE BAŞKANI NİHAL ANATÜRK BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

KEMER DEMOKRAT PARTİ İLÇE BAŞKANI NİHAL ANATÜRK BASIN AÇIKLAMASI YAPARAK HİÇBİR SİYASİ PARTİ İLE BİRLEŞMEYE AÇIK DEĞİLİZ DEDİ.

Geçtiğimiz cumartesi kemer cumhuriyet meydanında Demokrat parti kemer ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu gençlik buluşmasında Demokrat parti genel başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili sayın Cemal Enginyurt partisini desteklemek adına kemerdeydi. Gençlik buluşmasına katılan Enginyurt partisinin seçim çalışmaları hakkında da bilgi almıştı.

Bilhassa bu buluşmadan sonra Demokrat partinin bir birleşme yaşayıp yaşamayacağı gündeme oturmuştu. Bunun üzerine partinin kemer ilçe başkanı sayın Nihal Anatürk ve kemer belediye başkan adayı Halit Özdemir bir basın açıklaması yapma gereği duydu.

Kemer ilçe başkanlığında yapılan basın açıklamasında başkan Anatürk ”Partimizin seçim çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir ve bu seçimden başarı ile çıkacağımızdan şüphemiz yoktur ancak son günlerde bizlere ulaşarak üstü kapalı da bir şekilde herhangi bir parti veya aday ile birleşmeye açık olup olmadığımız sorulmaktadır ; bundan dolayıdır ki bu basın açıklamasını yapmak hasıl olmuştur” diyerek sözlerine devam etti.

”Demokrat parti kemer ilçe başkanı olarak ben ve kemer belediye başkan adayımız sayın Halit Özdemir ve meclis üyelerimizde dahil olmak üzere hiç bir koşulda herhangi bir parti yada aday ile bir birleşme yaşamamızın imkanı yoktur. Hepimizin nihai kararı budur, bugün bu açıklamayı yaparak bundan böyle bize bu tür tekliflerle gelen yada gelemeyenlerinde bu sayede meraklarını gidermek adına yine bu açıklamayı yapmaktayım ” dedi.

KEMER HALKI HALİT BAŞKAN’I ”BİZİM HALİT” MERTEBESİNE YÜKSELTTİ

Anatürk konuşmasına belediye başkan adayları Halit Özdemir’ değinerek devam etti.

…Evet , Halit Başkan herkesin yaklaşımı ile ”Bizim Halit” fakat bu bizim Halit onu ”bizim” mertebesine yükselten Kemer Halkı’na verdiği sözü tutacak ve oylarınıza da sahip çıkacaktır, seçtiğiniz ve yetki verdiğiniz taktirde emanetinize sahip çıkıp taraflı etiketçiliği bitirerek kardeşçe bir paylaşım için hizmet etmeyi esas edinmeyi sürdürecektir ; seçim sürecinin dostluk , kardeşlik içinde devam etmesini temenni ediyorum diyen Nihal Anatürk sözlerine son verdi.

haber: Sezen Turhan

161 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ