logo

DEMOKRAT PARTİ ENGELLİ BİREYLERİ VE AİLELERİNİ İFTAR YEMEĞİNDE AĞIRLADI

Demokrat parti kemer ilçe başkanlığı ve belediye başkan adayı Halit Özdemir engelli bireyleri unutmayarak Kemer botanik restaurant’ta iftar yemeği düzenledi.
Kendiside engelliler derneği başkan yardımcısı olan Özdemir yaptığı konuşmasında öncelikle derneğin ilk kurucularından olan Kemer hakimiyet gazetesi imtiyaz sahibi Tosun Ülge’ye teşekkürlerini sundu.


2000 li yıllarda faaliyete geçen engelliler derneğinde başkan yardımcılığı görevini sürdüren Halit Özdemir Kemer belediye başkanı seçilmesi durumunda bu kardeşlerimize yönelik projeleri olduğunu dile getirdi.
Öncelikle sosyalleşebilmeleri adına engelli bireylerimizin el emeği ürünlerini sergileyebilecekleri bir alan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Aileleri ile birlikte vakit geçirecekleri bir de sosyal lokalleri olacağına değinen Özdemir iftar yemeğine katılan kardeşlerimize sevgilerimi sunuyorum ben hepsinin Halit abileriyim ve onların yanında olmaya devam edeceğim dedi.


Kemer demokrat parti ilçe başkanı Nihal Anatürk ise uzun süredir bu kardeşlerimiz için bir organizasyon planımız vardı , ramazan ayına denk gelmesi ile birlikte iftar yemeğinde ağırlamak istedik hepsi bizim için birbirinden değerli ,bu akşam bir nebzede olsun onları memnun edebildiysek ne mutlu bize unutmayalım ki her birey birer engelli adayıdır dedi.


İftar programı ney ve palyaço gösterisi eşliğinde devam etti.

haber: Sezen Turhan

97 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ