logo

ÇALIŞ TEPESİNDE NELER OLUYOR?

Çalış tepesinde kiriş yönünde denize bakan tarafta yapılan ağaç kesimleri kemerde çeşitli spekülasyonlar yarattı. Konuyla ilgili siyasi partiler açıklamalarda bulunurken sivil toplum örgütleri de ayağa kalktı.

Çalış tepesindeki hareketliliğin dikkatlerden kaçmaması kemer de yaşayan vatandaşlarında tepkisine neden oldu. Kemer’i hiçbir şekilde doğa katliamına yenik düşürmeyeceğiz diyen halk sosyal mecralarda paylaşımlarda bulunarak orman bölge müdürlüğü ve tüm resmi kurumların dikkate almaları için yoğun çaba sarfettiler.

Süregelen durum ile ilgili açıklama yapan demokratik sol parti belediye başkan adayı Yusuf Uras konuyu yakından takip ettiklerini olayla ilgili kemer orman şefliğine dilekçe verdiklerini ve dilekçenin takipçisi olacaklarını belirtti.

Demokrat parti kemer belediye başkan adayı Halit Özdemir ise sosyal medyada yayınlanan görntülerden sonra söz konusu yere giderek incelemelerde bulunduğunu ifade etti.

Özdemir söz konusu yerde bir video yayınlayarak olayın bir doğa katliamı olduğunu belirterek üzgün olduğunu söyledi ve tüm kemer halkını konuyla ilgili sağ duyulu olmaya davet etti.

İyi parti kemer belediye başkan adayı Mustafa Gül’de konuya duyarsız kalmayarak eski clup Med’in önünde br basın açıklaması yaparak ağaç katliamını protesto ettiğini söyledi.

Basın açıklamasına İyi Parti Milletvekili Uğur Poyraz da katılarak durumu meclise taşıyacağını söyledi.

Cumhur ittifakı kemer belediye başkan adayı Rahman Şeker’de Çamyuva da verdiği iftar yemeğinde konuyla ilgili yaptığı konuşmada olayın vehametine dikkat çekerek kendisinin konuyla ilgili bir alakasının olmadığını ifade etti.

Orman katliamının bir seçim propagandası olduğuna da değinen Şeker , kemer’ e zarar verecek herkesin karşısında olduklarını söyledi.

Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu ise sosyal medya hesabında görüntüleri paylaşarak ağaç katliamının kemer’e zarar verdiğini ifade ederek olayın takipçisi olacağını ve kemerde’ki herhangi bir rant pazarına müsaade etmeyeceğini belirtti.

Konyaaltı haber: Sezen Turhan

58 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ