logo

ŞEKER SINIFTA MI KALDI?

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI RAHMAN ŞEKER AÇIKLADIĞI PROJELER İLE İLGİLİ SINIFTA KALDI.

Kemer’e altın çağını yaşatacağını iddia eden Şeker , mevcut belediye başkanının hali hazırda yaptığı eğitim ile ilgili projeleri kopyala yapıştır yaptı.

Her yaptığı toplantıda Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu’nun eğitim ile ilgili yaptıklarını eleştiren Rahman Şeker aynı projeleri kendisi bilboardlara taşıdı.

Ak parti kemer belediye başkan adayı Şeker seçime sayılı günler kala ard arda düzenlediği iftar yemeklerinde siyaset yapmaya devam ediyor. İftar yemeği adı altında sık sık mikrofonu eline alıp siyasi propaganda yapmaya devam eden Şeker ; son olarak mevcut kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu’nun eğitim projelerinin tıpatıp aynını kemer ‘deki bilboardlara ilan olarak verdi.

Projeleri arasında ücretsiz okul servisi , kırtasiye desteği , öğrencilere burs vaad eden Rahman Şeker zaten başkan Topaloğlu’nun şu anda yapmakta olduğu hizmetleri yeni bir projeymiş gibi sunmaya devam ediyor.

Son günlerde hakkında çıkan iddialar içinde mantıklı ve belgeli cevap veremeyen Şeker’in sinirli tavırları da gözden kaçmadı. Tek söyleyebildiği kemer belediye başkanı olması halinde babası ve geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı yapmış olan amcası Hasan Şeker’in belediye işlerine dahil olmayacağı yönünde bir açıklama oldu.

Ancak ne var ki kemer halkı bu duruma yine inanmadı amcası Hasan Şeker’in belediyecilik anlayışında ki düzensizlikleri yok saymayan Kemerliler kulislerde Rahman Şeker’in belediye başkanı olması halinde aynı şeylerin başlarına geleceklerini konuşmaya başladılar.

Yaptığı her mitingde yüksek öğrenim gördüğünü ve yurtdışında eğitim aldığını belirten Şeker’in aile şirketi olan Sailors beach otelde’de imza yetkisinin dahi olmadığı işçi statüsünde sigortalı olarak çalıştığı ortaya çıkmıştı.

Her defasında kendisini Turizmci iş insanı olarak tanıtan Rahman Şeker kemerliler için yeterlilik sınavını da geçememiş oldu ve kemerlilerin kafası karıştı. Bazı yapılan anketlerde 1. sırada çıkan Rahman Şeker için Kemer halkı şaibe aramaya başladı. Anketleri kendisinin yaptığı yönünde söylentiler ortada dolanmaya başlarken Şeker’in seçim sürecinde yüklü miktarları gözden çıkardığı ise söylentiler arasında yerini aldı.

Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül’ün babası ve amcası hakkında sosyal medyada paylaştığı mahkumiyet kararını açıkla demesine sessiz kalan Rahman Şeker Mustafa Gül’e yanıt vermeye çalışırken zorlandı bu durum Mustafa Gül’ün haklı olduğu iddialarını güçlendirdi.

57 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ