logo

ÇALIŞ’DA AĞAÇ KATLİAMI DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde kemer gündemini meşgul eden tüm siyasilerin yerleşik halkın ve sivil toplum örgütlerinin gündeminde olan çalış ve tepesindeki ağaç katliamı devam ediyor.
Seçimler dolayısıyla durdurulan ağaç katliamı seçimlerden sonra tekrar start aldı.
Sivil toplum örgütlerinin dikkat çekmek için yaptıkları pankartlı yürüyüş ve açıklamalardan sonra sosyal medyada da çevrecilerin de tepki gösterdiği çalış tepesindeki bilinmezlik halen gizemini koruyor.
Kimin yada kimlerin ne için böyle bir duruma göz yumduğuna cevap arayan çevreciler bayramda yine ağaçların kesilmesine tepki gösterdiler. Kemer ve kirişi tepeden gören çalış’ı rant kurbanı etmek istemeyenler durdurulan katliamın yeniden başlatılmasından sonra çevreciler tekrardan biraraya gelmeye hazırlanıyorlar.
Kemerdeki vatandaşlar bir çok alanın ranta kurban edilmesinden rahatsızlık duymaktalar bu nedenle çalış’a sahip çıkmak için ne gerekiyorsa yapmaya kararlı olduklarını öncesinde de dile getirmişlerdi fakat yeniden başlayan kesim ve kıyım çalışmaları görünen o ki yeni bir ayaklanmanın fitilini ateşleyecek gibi görünmekte.
Aldığımız duyumlara göre çalış tepesi ile ilgili imza kampanyası başlatılarak yapılan bu doğa katliamına dur demeye hazırlanmakta.

HABER:SEZEN TURHAN

KONYAALTI HABER

92 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ