logo

KEMER CHP İLÇE BAŞKANI SEDAT KARAKAYA’DAN İLK RESMİ ZİYARET

KEMER CHP İLÇE BAŞKANI SEDAT KARAKAYA’DAN İLK RESMİ ZİYARET

KEMER CHP İLÇE BAŞKANI SEDAT KARAKAYA İLK RESMİ ZİYARETİNİ KEMER BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞINA YAPTI.

Yaptığı konuşmasında;

”Kemer ilçe Başkanlığı olarak ilk resmi ziyaretimi hayvan Barınağına yaptık bizleri karşılayan Özden Sayındaş müdürümüze ve veteriner Fevzi Bey’e yakın ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim
Yapmış olduğumuz verimli sohbet bilgi alışverişleri çok iyi geçti, Kemer belediye Başkanlığı daha iyi bir barınak ve yaşam alanı için orman Bakanlığından yer İstediği ve verilmediğini üzüntüyle öğrenmiş bulunduk, atalarımız yüzyıllardır köpekleri beslemiş birer bekçi ve sadık dost olarak her zaman sahip çıkmışlardır. Enam Suresi 38. ayeti açık ve net olarak ifade edilmiştir bu can dostlarımızın haklarını sonuna kadar korumalıyız, Avrupa bizi kıskanıyor diyorlar ya işte şu anda Avrupa bizimle dalga geçiyor, ülkemiz bu ölüm yasasının altında kalır lanetleniriz ,adam gibi muhtarlarımız var başıboş köpekleri rahatlıkla kontrolün altına alabilirler belediye barınaklarımıza bildirebilirler sahip çıkabilirler” dedi.

Barınağı görevliler eşliğinde gezerek sahipsiz can dostlarla yakından ilgilenerek bilgi alışverişinde bulundu, partisi ve kendi adına pati dostlarına sonsuz desteğe hazır olduklarını da belirtti.

74 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ