logo

VERİLEN SÖZLER UNUTULDU!!

VERİLEN SÖZLER UNUTULDU!!

Kemer Belediyesi olağan meclis toplantısında Cumhur ittifakının belediye meclis üyeleri yine sınıfta kaldı.
Okul servisleri ile ilgilisinden maddesine çekimser kalan cumhur ittifakı meclis üyelerine tepki yağdı.
Kamuoyuna yansıyan bu olay kamuoyunda seçimlerde bunlar daha iyisini yapacakları sözü verdiler okul servislerine çekimser kalmak verdikleri sözleri unutmak anlamına gelmiyor mu diye Cumhur ittifakına yanıtlanması gereken bu soruyu sordular.


Cumhur ittifakının bu konuda grup kararı aldıkları da ortaya çıktı.
Başkan Necati Topaloğlu meclis toplantısında eğitim ile ilgili ne gelecekse ne sorumluluk yüklenecekse ben üzerime almaya hazırım diyerek eğitim varsa gelecek var sözünü yeniledi.
Meclis toplantısından sonra görüştüğümüz Ak parti kemer ilçe başkanı Uğur Ozan Gazioğlu kararın parti politikası ve grup kararı olduğunun altını çizdi. İlerde sorumluluk yüklenmekten imtina ettiklerini söyleyen Gazioğlu bu durumdan dolayı meclis üyelerinin böyle bir karar aldıklarını belirtti.
MHP Kemer ilçe başkanı Hüseyin Kara’da çekimser kalmalarının sebebinin yine parti grup kararı olduğunu sözlerine ekledi.


Başkan Topaloğlu meclis toplantısında eğitim ile ilgili tüm sorumluluğu kabul edebileceğini söyleyerek eğitim varsa gelecek var sloganını yineledi.
Şehit Ömer Halis demir toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda lise öğrencilerinin ücretsiz taşınması kapsamında yapılan ihalenin tartışma konusu olması sinirleri gerdi.
Cumhur ittifakının tasarruf tedbirlerini bahane göstererek çekimser kalmaları sonucu oylamaya sunulan madde oy çokluğuyla kabul edilmiş oldu.
Haber : Sezen Turhan

128 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ