logo

25 Ağustos 2024

ÇAMYUVA ARITMA TESİSİNE VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

ÇAMYUVA ARITMA TESİSİNE VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

Mart ayında Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un açılışını yaptığı Kültür Bakanlığı tarafından ihaleye çıkarılıp inşa ettirilen Çamyuva Atıksu ve Arıtma Tesisin’ den yayılan kötü koku nedeni ile yerleşik halk isyan etti.

Kemer kaymakamı Ahmet Solmaz Çamyuva mahalle muhtarı Rıdvan Vicir ve çevre mühendislerinin tesis önünde basına açık yaptığı açıklama da vatandaşlar sıkıntılarını dile getirdi.

Yapılan açıklama ile tatmin olmayan vatandaşlar evlerinde kapı , pencere ve cam dahi açamadıklarını söyleyerek Kaymakam Ahmet Solmaz ve muhtar Rıdvan Vicir’ den sorunlarına acil olarak çözüm bulunmasını talep etti.

Mart ayında açılışı yapılan arıtma tesisinde toplanan kalabalık kendilerine net bir şey söylenmesini beklerken zaman zaman seslerinde yükselmeye başladığı görüldü. İçlerin de çevre mühendisi de bulunan vatandaşlar dan kimileri açılış zamanı herkesin burada boy gösterdiğini belirterek şimdi neden hiç kim se yok diyerek tepkilerini dile getirdi.

Konuşmanın ardından basın mensupları tesis içine alınmazken vatandaşlara tesis gezdirilerek soruna çözüm bulunması için zamana ihtiyaçları oldukları söylendi.

haber konyaaltı haber

Sezen Turhan

101 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ