logo

KEMER DAYANIŞMA PLATFORMU’NDAN ATSO’YA NEZAKET ZİYARETİ

Kemer Dayanışma Platformu üyeleri ve Kemerli turizmciler iş insanı Murat Canik’in öncülüğünde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kemer bölgesi hakkında fikir alışverişi yapılan toplantıda ilerleyen dönemde Kemer için atılacak adımlardan söz edildi. Toplantıda ATSO Seçimleri öncesi Kemerli iş adamlarına projelerini anlatmak üzere Kemer’de toplantı düzenleyen Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman da hazır bulundu.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar göreve geldikleri günden bu yana yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürdüklerinden söz etti. ‘’Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ticari ve toplumsal fayda sağlayacak projelere önem veriyor, bunların üzerinde çalışıyoruz. Kurduğumuz komisyonlar şehrimizin her bir noktasında çalışmalarını gayretle sürdürüyor. Kemer gerek Türk Turizmi için gerekse Antalya turizmi için kritik önemde bir bölge. Kemer’in gelişimi ve ilerlemesi için üzerimize düşen sorumluluğu layığıyla yerine getirmekten memnuniyet duyarız.’’ İfadelerine yer verdi.

Toplantıda söz alan iş insanı Murat Canik ‘’Kemer’in tanıtımı ve Kemer turizminin gelişmesi için projeler üretiyoruz. Katma değer üretme noktasında ticari ve sosyal faaliyetlerimizi devletten ve resmi kurumlardan maddi destekler bekleyerek değil, elimizi taşın altına koyarak gerçekleştirebilmemiz işlerimizi değerli kılar. Devletimiz, sivil toplum kuruluşları, ticaret ve sanayi odamız ve biz iş insanları omuz omuza verip gerekli sorumluluğu aldığımızda hem sosyal ve kültürel değerler üretip toplumumuza fayda sağlar, hem de turizmimizi ileri taşımak için önemli adımlar atmış oluruz.’’ şeklinde konuştu.

175 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ