logo

AMAN DİKKAT!! EV SAHİPLERİ İLE MUHTARLAR İŞBİRLİĞİ’Mİ YAPIYOR??

Artan fahiş kiralar ev sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getirdi. Özellikle Antalya Konyaaltı bölgesinde yabancı yerleşimin yoğunluğu kiracılarını evden çıkararak yüksek fiyatlara kiraya vermek isteyen ev sahiplerini harekete geçirdi.

AMAN DİKKAT!!

Davalı olduğunuz yada sizi evden çıkarmak için uğraş veren ev sahipleri çareyi bazı muhtarlar ile işbirliğinde buldu. Kiracısını çıkarmak için avukatları aracılığı ile tebligat gönderen ev sahipleri yasal sürenin zaman aşımına uğraması için yeni formüllere başvurdu. Konyaaltı mahallesinde ki mağdur kiracıların yakındığı, kendilerine ulaştırılmayan tebligatlar oldu. Muhtarlıktan da sordurduğunuz da karşılığında bize ulaşmadı cevabı aldığınız evraklar sümen altı edilerek yasal sürenin geçirilmesi sağlanıyor; böylelikle ikamet ettiğiniz evinizden icra yoluyla tahliyeniz gerçekleştiriliyor.

Bu durumdan mağdur olan binlerce kiracı eşyalarının kapı önüne konması tehlike ile karşı karşıya kalıyor. Konyaaltı bölgesinde sıkça rastlanılan danışıklı döğüşün ortasına düşmemek adına vatandaşların sıkça e-devlet üzerinden gelen evraklarını kontrol etmeleri lehlerine olmakla beraber , bağlı bulundukları belediyelere kaymakamlıklara ve emniyet güçlerine şikayetçi olabilecekleri de akıllarda kalmalıdır deniliyor.

konyaaltı haber: Sezen Turhan

114 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ