logo

AKDENİZ GENÇLİK SANAT ARAŞTIRMA VE EĞİTİM DERNEĞİ ATATÜRK’ÜN İMZASI YANLIŞ KULLANILIYOR

AKDENİZ GENÇLİK SANAT ARAŞTIRMA VE EĞİTİM DERNEĞİ ATATÜRK’ÜN İMZASI YANLIŞ KULLANILIYOR

AKDENİZ GENÇLİK SANAT ARAŞTIRMA VE EĞİTİM DERNEĞİ (AKSAN) YAPTIĞI YAZILI AÇIKLAMASINDA ”
Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ün imzası yıllardır, ısrarla yanlış kullanılmaktadır , şimdi T.C. Milli Savunma Bakanlığı uzmanları uzun süredir yaptığı belge araştırmaları sonucunda ATATÜRK’ ün doğru imzalarını saptayarak duyuru yayılanmış, kendi sayfasında da düzeltmiştir diyerek ;bu yanlışlığın diğer kurum ve kuruluşlara örnek olması açısından, kendi ürettiğiniz, satın aldığınız materyallerde düzeltmeniz ve/veya düzelttirmeniz bu eylemi kamuoyu, şube başkanlıkları ve üyelerinizle paylaşarak doğu olacak eyleme destek vermenizi yanlış imzalı materyallerin satın alınmamasını için üyelerinizi ve dostlarınızı uyarmanızı, bilgilerinize takdim ediyoruz ”açıklamasını yaptı.

Aksan proje koordinatörü Özer Satılmış ÖZGÜÇ söz konusu durumun son derece önemli olduğuna dikkat çekerek bu yanlışlığın tüm kurum ve kuruluşlara ‘da iletilerek ivedilikle çözümlenmesi gerektiğini söyledi.

haber: Sezen Turhan

371 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

#

AKDENİZ GENÇLİK SANAT ARAŞTIRMA VE EĞİTİM DERNEĞİ ATATÜRK’ÜN İMZASI YANLIŞ KULLANILIYOR” için 1 yorum

  1. Sayın Sezan TURHAN,
    Böyle önemli bir konuyu haber yaparak paylaşıp duyarlılık göstererek gerçek gazeteciliği yaparak diğer meslektaşlarınıza örnek oldunuz. Bu duyarlı davranışınız için sizi kutluyorum. sağlıklı, mutlu, başarı dolu ömür diliyorum.