logo

ALVEROĞLU GENÇLERLE BULUŞTU

Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu (SET) Başkanı Alper ALVEROĞLU geçtiğimiz gün Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde birçok öğrenci topluluğu üyesi gençlerle bir araya geldi. Kariyer planlaması ve tecrübe paylaşımı adına neşeli bir atmosferde geçen konferansta SET Grubu Başkanı Alper ALVEROĞLU çok önemli paylaşımlarda bulundu.

“RİSK ALMAKTAN KORKMAYIN”

Genlere hayata başlama noktasında yavaş davranmamalarını tavsiye eden Başkan Alveroğlu: “Risk almaktan korkmayın ama bunları planlarken analitik bir zeminde, artılarını ve eksilerini hesap ederek yola çıkın” diyerek üniversiteli gençlere cesaret verdi.

“İNOVASYON, SAMİMİYET VE SADAKAT”

Salonda toplanan 200’ün üzerindeki gence iş tercihi konusunda da tüyolar veren SET Grubu Başkanı Alper ALVEROĞLU: “İnovasyon ilk adımınız olmalı, sıradanlaşmamalısınız ve işinizle ilgili süreçlerde samimi bir gayret ortaya koymalısınız ama hepsinden önemlisi yaşayacağınız sıkıntılarda kolay vazgeçmeden, ısrarcı ve sadık bir şekilde yolunuza devam etmelisiniz” şeklinde konuştu.

“ALVEROĞLU BÜYÜK İLGİ TOPLADI”

Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan ALVEROĞLU programdan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, etkinliği koordine eden Öğrenci Topluluğu Başkanları ise: “Alper Başkanımızın bizlere desteği ve ilgisini her zaman hissediyoruz, bugün de keyifli bir atmosfer ve verimli paylaşımlarıyla bizlere katkıları sunan Sn.Başkanımıza yürekten teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

91 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ