logo

ALVEROĞLU’DAN ”SANA DEĞER ANTALYA”PROJESİ


Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu Başkanlığı görevi ile çalışmalarını sürdüren, geçmişte Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve şehrin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan KONGED Yönetim Kurulu Başkanlığı görevleriyle kente önemli hizmetleri olan genç iş insanı Alper ALVEROĞLU geçtiğimiz günlerde “Sana Değer Antalya” mottosuyla sosyal medyada ses getiren bir çalışma başlattı.
Yüzlerce insanın kendi hesaplarından paylaştığı slogan sosyal medyada ve kamuoyunda büyük ses getirirken konuya dair bilgi aldığımız Alper ALVEROĞLU: “Bugüne kadar sivil toplum özelinde yaptığımız çalışmalarımızı dostlarımızdan aldığımız destek ve güvenle bir başka boyuta taşımaya hazırlanıyoruz. Sahada hissettiğimiz samimiyet bizi şehrimiz adına daha geniş ölçekli sorumluluk almak yönünde motive ediyor” diyerek hedeflerini paylaştı.

ANTALYA İÇİN HERŞEYE DEĞER
Yaşadığı şehre karşı bu kentte nefes alan herkesin bir sorumluluğu olduğuna inandığını belirten SET Grubu Başkanı Alper ALVEROĞLU: “Kimimiz yerdeki bir çöpü kaldırarak, kimimiz yatırımlarla üretim ve istihdam alanı açarak, kimimiz fikirlerimizle, kimimiz ise yazdığı bir şiirle dahi bu şehre hizmet edebiliriz, Antalya yaradanın insanlığa bahşettiği en özel coğrafyalardan bir tanesi, bu cennet şehrin bize verdiklerine karşılık bizler de sorumluluk almaktan kaçmayıp, emeklerimizle gereğini yapmak zorundayız” dedi ve ekonomi, tarım, teknoloji, sağlık, bilişim, turizm ve inovasyon gibi konu başlıklarında yoğun bir proje çalışması başlattıklarını, 2023’ün ilk çeyreğinde bu konu başlıklarını kamuoyu ile paylaşacaklarını dile getirdi.

“EKONOMİ VE GELECEK KONUSUNDA UMUTLUYUZ”
Tüm dünya ekonomilerinin pandemi sonrası kendini hissettiren ve hali hazırda devam eden bir üretim krizi yaşadığını ve bunu da küresel ekonominin tüm alanlarında hissedildiğini ifade eden Alper ALVEROĞLU: “Ülkemizde de elbette ekonomi ve enflasyon noktasında dönemsel yaşadığımız sıkıntılar mevcut fakat ne mutlu ki Avrupa gibi temel ihtiyaç ürünlerine ulaşamama gibi spesifik sorunlar yaşamadık. Aksine ülkemiz tahıl krizi ve diğer diplomatik başarılarıyla bu krizlerin tüm dünyada daha az hissedilmesini sağladığını da biliyoruz. Siyasi büyüklerimizin ülkemiz için omuzladıkları yükü hafifletme adına aklımızla, bedenimizle ve mücadelemizle de ülkemizin aydınlık yarınları için emek vermeye hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

SİYASET İÇİN ACELECİ DEĞİLİZ
İsmi sık sık siyasetle anılan Alper ALVEROĞLU: “Siyaset konusunda gelen teklif ve davetlerin hepsi çok değerli ve onur verici fakat bu konuda aceleci ve talepkar değiliz. Asıl hedefimiz Antalya’ya katkı sağlamak, doğru zamanda karar vericilerin takdiri, dostlarımızın desteği ve bizlerin de gayreti ile o noktada da sorumluluk almaktan mutluluk duyacağız” diyerek siyaset için doğru zamanı beklediklerini ifade etti.

“GENÇLERİN SİYASETE İLGİ DUYACAĞI BİR DÖNEMDEYİZ”
Dünya’da da siyaset kurumunun ve toplumların bir dönüşüm yaşadığına değinen Alper ALVEROĞLU: “Bireylerin siyaset kurumundan beklentilerinin değiştiğinin ve özellikle vatandaşlarla kurulacak dialogda yeni nesil bir siyaset dilinin olmazsa olmaz bir mesele olduğunun farkındayız. Bu nedenle vatandaş ile siyaset kurumu arasında uzlaşıya ve entegrasyona katkı sağlayacak, bu anlamda köprü olacak bir misyona ihtiyacımız var” diyerek “Özellikle gençlerin apolitik bir çizgiden uzaklaşması, toplumsal olayların siyaset zemininde çözülebileceğine inanan gençleri cesaretlendirerek onların siyasete kurumuna ilgi duyması ve bunun beraberinde gençlerin siyaset arenasında yer bulmaları adına gayret göstereceklerini” ifade etti.

“TOPLUMUN TÜM RENKLERİNİ KUCAKLIYORUZ”
Sivil toplum özelinde ve bölgesel yaptığı çalışmalarda Antalya’nın en büyük zenginliklerinden birinin insan sermayesi olduğunu tespit ettiklerine değinen Alper ALVEROĞLU: “Birlikte yaşam ve ortak akıl noktasında Antalya’nın ülkemiz adına da çok önemli bir insan kaynağı oluşturduğunu düşünüyoruz. Farklı görüş ve düşüncelerden arkadaşlarımızla kente değer kazandırma adına önemli yatırım ve projelere imza attık, yakın dönemde bu zenginliği daha disiplinli ve programlı şekilde sahaya yansıtacağız” diyerek yakında dönemde SET Grubu bünyesinde hayata geçirecekleri projelere dair bilgiler aktardı.

“SET GRUBU’NU 100 İŞ İNSANI ÜYE İLE SINIRLADIK”
Son olarak Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu (SET) bünyesindeki hedeflerine değinen Alper ALVEROĞLU: “Sanayi, turizm, tarım, inşaat, sağlık, eğitim ve diğer lokomotif sektörlerden iş dünyasında karışılığı olan, ticaret hacmi ve donanımı kuvvetli arkadaşlarımızla 50 kişilik Yönetim Kurulu ve 50 kişilik üyeden oluşan toplam 100 kişilik güçlü bir kadromuz var. 2023 yılında gerek yatırımlarla gerekse toplumsal refleksimizle Antalya adına elimizi taşın altına koymaktan imtina etmeyeceğiz” diyerek grubun hedeflerini paylaştı.

213 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ