logo

Annedir adı

Sezen Turhan

Sezen Turhan
sturhan016@gmail.com

Sevgiler göndererek başlamak istiyorum muhteşem kadınlarımıza annelerimize anne adaylarımıza hepimize kucaklar dolusu sevgiler saygılar olsun bu hafta ; sadece bize değerli beyler izninizle..
Elbette bende her günün annelerimize ait olduğuna kanaat getirenlerdenim doğumdan ömürlerinin sonuna kadar türlü dertlerimizin ortağı muhterem analarımız. Sizlere ne kadar değer biçsek az biliyorum hakkınız hakkımız ödenmez aşikar , bende bir evlat sahibi olarak içimde kopan sevgi fırtınamdan hepinizi gayet iyi anlıyorum..
Ne emeklerle dünyaya getirip ne koşullarda büyüttüğümüz çocuklarımızın hep iyi günlerini görmek değilmiy di gayemiz ? Asla bitmeyecek sonu gelmeyen tek sonsuz görevimiz onların arkasında bir ömür durabilmekti. Yaşı kaç olursa olsun ömrümüzden ömrüne vermek için ettiğimiz dualarda cabası..
Tüm bunlara ortak olan güzel annelerim hepinizi son derece iyi anlıyorum sevgimizin büyüklüğü koruyup kollayıcılığımız elbette hiç bitmeyecek onlar bizim gözümüzde hiç bir zamanda büyümeyecek.
Bu özel günü tarihlendirmek ne denli doğru orasını sizlere bırakıyorum fakat şöylede bir gerçek var ki bu satırları kaleme alırken işte bu tarihin hatırına almak durumunda kaldığımında üzülerek farkındayım.
Önem arz eden belirli bir tarihinde böyle neticeler doğurmasıda elbette şahane pek tabi annelerimizi unutmuyoruz ancak belirli günlerde tek yürek olmak gibisi de yok. Şimdi başta kendi annem olmak üzere tüm anne ve anne adaylarımızın bu özel günlerini kutlarım.
Saygımızın sevgimizin bir yudum eksilmediği çiçek gibi anlar dilerim.

112 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI

  • HEPİMİZ MUTSUZUZ

    17 Eylül 2024 Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Söze nasıl başlanır bilemedim desem anlarsınız beni; azıcık yüreği vicdanı, merhameti olan anlar zaten. Herkesten aynı şeyleri duyuyorum görüyorum da kimin içinde hangi kafada yaşadığına halen aklım ermez oldu. Günden güne kötüye giden ülkede haber yapmak haber izlemek dahi içimizden gelmez oldu. Neden bahsettiğim sanırım aşikar ; minicik çocukların bebeklerin ölümle tecavüzle can verip ahlak yoksunu insan dahi diyemeyeceğim mahlukatların elinde ne yazık ki ülke gündemine oturmasına gönlüm de vicdanımda el vermiyor. Narin.. adı gibi ince...
  • GÜNDEME DAİR

    28 Temmuz 2024 Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Efendim selamlarÖncelikle geçtiğimiz günlerde elim bir tekne kazasında hayatını kaybeden Atso başkanı merhum Ali Bahar’a rahmet dileyerek başlamak istiyorum.Son derece üzücü ve beklenmedik bir şekilde gelişen kazanın şok’unu ben dahi henüz atlatamamışken ailesi ve yakınlarını düşünemiyorum dahi Allah sabır versin, hayat böyle bir şey işte bugün varsın yarın yok maalesef ölümün nereden nasıl geleceğini' de bilemiyoruz eskiler hep derdi , şimdi şimdi anlıyorum denilmek isteneni “Allah ölümünde hayırlısını versin” ne kadar da doğru bir sözmüş ail...
  • AKLINIZA MUKAYYET OLUN!

    11 Temmuz 2024 Köşe Yazıları

    Efendim herkese selam olsun.. Umuyorum ki sıcaklarla baş edebildiğiniz günler geçiriyorsunuzdur. Antalya , sıcaklığı mevsim normallerinin üstünde yaşıyor bildiğiniz üzere ancak çözümü klimalarda ararken viral yada alerjen enfeksiyonlara da maruz kalıyoruz bu durumda , aman dikkat genç yaşlı sağlığımıza fazlasıyla önem vereceğimiz günler geçiriyoruz bu aralar; neyse sıkıntımız ilaçlarla çözüm bulabileceğimiz enfeksiyonlar olsun diyelim ancak Allah da kimseyi sağlığı ile sınamasın inşallah. Tabi en önemlisi de akıl ve ruh sağlığı kendi akl...
  • FELAKETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

    02 Temmuz 2024 Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    EFENDİM SELAMLAR OLSUN Ne kadar iyi bir selam oldu orası tartışılır. Memleketimin hali ne yazık ki içler acısı umarım her şey düzelir hepimiz artık rahat bir nefes alırız umudumuz. Her yaz sık sık karşılaşmaya başladığımız orman yangınları maalesef ki yine aynı hızla devam ediyor. Güzel ülkemin bir çok yerinden yangın haberleri almak hepimizin canını fazlasıyla acıttı, isyan etmemek elde değil fakat elimizden de pek bir şey gelmiyor diyeceğim o ki Allah beterinden saklasın. Özellikle corona virüs belasından sonra sanki daha bir kötüye...