logo

Antalya’da telefon hattı almak isteyen acele etsin, 2024 zammı ortaya çıktı

Vodafone, Faturasız Yeni Tesis ve Turist Hattı Fiyatlarını Güncelledi Vodafone, 1 Ocak 2024 itibarıyla faturasız yeni tesis ve turist hattı fiyatların…

Vodafone, Faturasız Yeni Tesis ve Turist Hattı Fiyatlarını Güncelledi

Vodafone, 1 Ocak 2024 itibarıyla faturasız yeni tesis ve turist hattı fiyatlarında güncelleme yaptı.

Yeni tesis hattı tavsiye satış fiyatı 700 TL’ye, turist hattı tavsiye satış fiyatı ise 1.000 TL’ye yükseltildi.

Faturasız yeni tesis hattı alan müşterilere, 20 GB internet, 750 dakika konuşma ve 250 SMS’ten oluşan Hoş Geldin Kolay Paket ücretsiz ve otomatik olarak tanımlanıyor. Paket kapsamında ayrıca WhatsApp, Telegram ve Facebook Messenger’da sınırsız konuşma, bir hafta boyunca Facebook, Instagram ve Twitter’da sınırsız internet bulunuyor.

Turist hattı alan müşterilere ise, 20 GB internet, 750 dakika konuşma ve 250 SMS’ten oluşan Welcome to Turkey Pack ücretsiz ve otomatik olarak tanımlanıyor. Paket kapsamında ayrıca WhatsApp, Telegram ve Facebook Messenger’da sınırsız konuşma, bir hafta boyunca Facebook, Instagram ve Twitter’da sınırsız internet bulunuyor.

Vodafone’dan yapılan açıklamada, “Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için fiyatlarımızı güncelliyoruz. Faturasız yeni tesis ve turist hattı müşterilerimize, kullanım ihtiyaçlarına göre uygun paketler sunmaya devam ediyoruz.” denildi.

133 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ