logo

Antalya’da yaşayanlar dikkat! Sıcaklıklar 41 dereceyi görecek… 30 Haziran Antalya hava durumu

Antalya’da sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle bunaltıcı havalar yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı hava durumu raporuna göre sıcaklıklarda artış yaşanacak. Peki Antalya’da 30 Haziran Pazar günü hava nasıl olacak? Antalya’da yarın hava kaç derece olacak?

Antalya’da hava sıcaklıklarının giderek artmasından dolayı vatandaşlar serin havaların ne zaman geleceğini araştırıyor. Nemli havalarında etkili olduğu kent genelinde vatandaşlar, serinlemenin yollarını arıyor. Birçok ilçede hava sıcaklığının 40 dereceleri geçmesi nedeniyle erken saatlerde sıcak hava etkisini göstermeye başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı hava durumu raporuna göre Antalya’da sıcaklıklar artmaya devam edecek. Peki Antalya’da 30 Haziran Pazar günü hava nasıl olacak? Antalya’da yarın hava kaç derece olacak?

30 HAZİRAN ANTALYA HAVA DURUMU

AKSEKİ

Akseki’de 30 Haziran Pazar günü az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 20 derece, en yüksek sıcaklık ise 32 derece olacak.

AKSU

Aksu’da 30 Haziran Pazar günü parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklık 25 derece, en yüksek sıcaklık ise 32 derece olacak.

ALANYA

Alanya’da 30 Haziran Pazar günü az bulutlu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 27 derece, en yüksek sıcaklık ise 33 derece olacak.

DEMRE

Demre’de 30 Haziran Pazar günü güneşli bir hava olacak. En düşük sıcaklık 26 derece, en yüksek sıcaklık ise 36 derece olacak.

DÖŞEMEALTI

Döşemealtı’da 30 Haziran Pazar günü güneşli bir hava etkisini gösterecek. En düşük sıcaklık 24 derece, en yüksek sıcaklık ise 37 derece olacak.

ELMALI

Elmalı’da 30 Haziran Pazar günü az bulutlu bir havanın olması bekleniyor. En düşük sıcaklık 15 derece, en yüksek sıcaklık ise 33 derece olacak.

FİNİKE

Finike’de 30 Haziran Pazar günü az bulutlu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 21 derece, en yüksek sıcaklık ise 32 derece olacak.

GAZİPAŞA

Gazipaşa’da 30 Haziran Pazar günü az bulutlu bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklık 23 derece, en yüksek sıcaklık ise 34 derece olacak.

GÜNDOĞMUŞ

Gündoğmuş’ta 30 Haziran Pazar günü az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 22 derece, en yüksek sıcaklık ise 33 derece olacak.

İBRADI

İbradı’da 30 Haziran Pazar günü az bulutlu bir hava olacak. En düşük sıcaklık 20 derece, en yüksek sıcaklık ise 31 derece olacak.

KAŞ

Kaş’ta 30 Haziran Pazar günü az bulutlu bir havanın hakim olması bekleniyor. En düşük sıcaklık 24 derece, en yüksek sıcaklık ise 33 derece olacak.

KEMER

Kemer’de 30 Haziran Pazar günü güneşli bir hava olacak. En düşük sıcaklık 25 derece, en yüksek sıcaklık ise 37 derece olacak.

KEPEZ

Kepez’de 30 Haziran Pazar günü güneşli bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 27 derece, en yüksek sıcaklık ise 41 derece olacak.

KONYAALTI

Konyaaltı’da 30 Haziran Pazar günü güneşli bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklık 28 derece, en yüksek sıcaklık ise 37 derece olacak.

KORKUTELİ

Korkuteli’de 30 Haziran Pazar günü az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 15 derece, en yüksek sıcaklık ise 31 derece olacak.

KUMLUCA

Kumluca’da 30 Haziran Pazar günü az bulutlu bir hava etkisini gösterecek. En düşük sıcaklık 18 derece, en yüksek sıcaklık ise 34 derece olacak.

MANAVGAT

Manavgat’ta 30 Haziran Pazar günü güneşli bir hava olacak. En düşük sıcaklık 26 derece, en yüksek sıcaklık ise 41 derece olacak.

MURATPAŞA

Muratpaşa’da 30 Haziran Pazar günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 28 derece, en yüksek sıcaklık ise 37 derece olacak.

SERİK

Serik’te 30 Haziran Pazar günü parçalı bulutlu bir hava olacak. En düşük sıcaklık 25 derece, en yüksek sıcaklık ise 34 derece olacak.

MUHABİR: ŞEYDA TÜTGÜN

97 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ