logo

ATTİLA ATASOY’DAN 50. YIL KONSERİ

Ünlü sanatçı Attila Atasoy 50. sanat yılını Ankara’da verdiği konser ile kutladı. Yıllarını verdiği sanat hayatında Türk pop müziğine bir çok katkısı bulunan Atasoy ” işimi aşkla yapıyorum aşk böyle bir şey elli yılın nasıl geçtiğini dahi anlamadım müzik aşkım ise ölene kadar devam edecektir ” dedi.

Aslında eczacılık fakültesi mezunu olan Attila Atasoy 50. yıl konserini Ankara Altınpark’ta coşkulu bir dinleyici kitlesi ile gerçekleştirerek Alaturka ve pop müziğinin sevilen parçalarını seslendirdi. Sahne performansı ile göz dolduran Atasoy Now tv ekranlarında yayınlanan Orta Sayfa isimli tartışma proğramı’nın haberler isimli eserini final müziği olarak kullanmaları ile de yine gündeme oturdu.

Asıl olanın iyi bir müzisyen iyi bir üretken ve birazda duygulara tercüman olabilmek olduğuna değinen Attila Atasoy ‘ un yıllara meydan okuyan enerjisinden hiç bir şey kaybetmediği gözlerden kaçmadı.

Konser sonrası hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı’da çektiren Atasoy bu özel günümde yanımda olan tüm sevenlerime kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dedi.

Haber: Konyaaltı haber

Sezen Turhan

246 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ