logo

DEMOKRAT PARTİ KEMER İLÇE BAŞKANI NİHAL ANATÜRK’ten Basın Bildirisi

Demokrat Parti Kemer İlçe Başkanı Nihal Anatürk bir basın bildirisi yayımlayarak 06 Ocak Cumartesi günü Kemer Cumhuriyet Meydanı’n da Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da katılımıyla gerçekleşen aday açıklama toplantısında kendilerine destek veren Kemer halkına teşekkür etti. Ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla da Kemer’de gazetecilik yapan gazetecileri kahvaltıda buluşturan Anatürk ve Kemer Belediye Başkan Adayı Halit Özdemir ile birlikte gazetecilerin gününü kutladı.

Anatürk basın bildirisinde şunları söyledi:

“Demokrat Parti Kemer İlçe Başkanlığı olarak bizler 06 Ocak Cumartesi günü Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal’ın teşrifleriyle Kemer Belediye Başkan Adayı’mız Sayın Halit Özdemir’in takdimini gerçekleştirdik.

Adayımızın belli olmasının ardından Genel Başkan Yardımcılarımız, İl Başkanımız, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile toplantılar yaptık.

Kemer adına aldığımız bu mukaddes görevin gereğini yapmak için kolları sıvadık.

Liyakatli, işinin ehli, güvenilir, sırtında geçmişten kamburu, elinde doldurmak için çuvalı olmayan Belediye Meclis Üyelerini belirlemek adına bir hayli yol katettik.

Bunları Genel Merkezin “Eylem ve söylem birliği” talimatları gereği daha sonra açıklayacağız.

Yirmi küsur yılın iktidarı yaptığı yanlı ve yanlış icraatlarla hepimizi Türkiye’yi kurtarmak adına topyekün mücadeleye sevk etmiştir.

Ülkemizin içinde bulunduğu durum hepimizi yerel yönetimlerden başlayarak merkezi yönetime doğru idareyi ele almaya yönlendirmiştir.

Demokrat Parti olarak bizler üzerimize düşeni yapmakta ve ülkenin idaresi için irade koymakta ısrarlıyız.

Bu görev bizlere bu ülkeyi kurtaran vatandaşlarımızın yıllar yıllar once vermiş olduğu bir görevin devamıdır.”

10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle Kemer’de görev yapan gazetecilerinde gününü kutlayan Nihal Anatürk ve Kemer Belediye Başkan Adayı Halit Özdemir Gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek gazetecilere vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

123 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ