logo

DEMOKRAT PARTİ KUMLUCA DEMRE ADAYLARINI AÇIKLADI

DEMOKRAT PARTİ KUMLUCA DEMRE ADAYLARINI AÇIKLADI

Demokrat parti genel başkanı Gültekin Uysal kumluca demre belediye başkan adaylarını açıkladı.

Geçtiğimiz gün kalabalık parti topluluğu ile demokrat parti kumluca ve demre belediye başkan adaylarını açıklamak üzere Antalya’ya gelen Gültekin Uysal önce kumluca demokrat parti belediye başkan adayı Aydın Özer ve ekibini seçim ofisinde ziyaret etti. Özer’in adaylığını açıklayarak kumluca’nın önemine dikkat çekti. Genel başkan Gültekin Uysal’ın yanında 1989 / 1994 yıllarında üst üste 2 dönem DYP ‘den Antalya belediye başkanlığı yapmış olan Hasan Subaşı dikkat çekti.

Milletvekili adaylığı için demre belediye başkanlığı görevinden istifa eden Okan Kocakaya ise yeniden demokrat partiden demre belediye başkan adayı olarak gösterildi.

Uysal ; belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından Finike belediye başkan adayı Osman Kaan Sarıoğlu ile pazaryeri ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kemer demokrat parti belediye başkan adayı Halit Özdemir ve kemer demokrat parti ilçe başkanı Nihal Anatürk’ün de katılım sağladıkları programda partililerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Kemerde’ki ekipleri ile Genel başkanlarını ve belediye başkan adaylarını yalnız bırakmayan Halit Özdemir ve Nihal Anatürk gün boyu Özdemir’in fotoğrafları ile giydirilmiş araçlar ile konvoya eşlik ettiler.

Demre belediye başkanı Gülsüm Cengiz tüm samimiyeti ve sıcaklığı ile karşılamada yer alırken kumluca finike seçim ofisleri ise seçime hazırız mesajı verdi.

Konyaaltı haber : Sezen Turhan

140 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ