logo

”GÜLÜMSETEN HATIRALAR” ANTALYALILARI KAHKAHAYA BOĞDU

”GÜLÜMSETEN HATIRALAR” ANTALYALILARI KAHKAHAYA BOĞDU

Ünlü oyuncu ve tiyatro sanatçıları Faruk Sofuoğlu ile Deniz Oral 4 Kasım’da Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezinde sahneledikleri 80’ler 90’lar ”Gülümseten Hatıralar” isimli müzikli oyunları ile seyirciden yine tam not aldı.

80’li 90’lı yıllardan hafızalarda kalan yaşanmışlıkları Antalya seyircisi ile buluşturan 80’ler dizisinin kasap Bahtiyar’ı Faruk Sofuoğlu ve ekip arkadaşı tiyatrocu oyuncu Deniz Oral’ın muhteşem sahne performansını Antalyalılar ayakta alkışladı.

Oyun öncesi ve sonrasında mikrofonlarımıza konuşan Sofuoğlu ve Oral Antalya’nın kendileri için özel olduğunu dile getirdiler. Havası gibi insanlarının da çok sıcak kanlı olmasının sahne performanslarına artı kattığını belirterek hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Şubat ayında yeniden Antalya’da olacaklarını sözlerine ekleyen ikili yoğun bir Türkiye turnesi geçirdiklerini sahneledikleri oyunun Deniz Oral’ın büyüleyen sesi ve sanat musikisiyle birleşmesinin ise seyircilere daha büyük bir keyif verdiğine değindiler.

Yer yer Faruk Sofuoğlunun’da seslendirdiği dönemin güzide sanatçılarının eserleri izleyenlere tam bir nostalji rüzgarı yaşattı.

Oyunun sonuna kadar gülme garantili olduğunu sözlerine ekleyen Sofuoğlu ve Oral Antalya’nın enerjisi ile bizim enerjimiz birleşti ve ortaya bu görüntüler çıktı dedi.

Geceye Antalya Kültürel ve Sanatsal Etkinlikler Derneği Başkanı (AKSED) Hilmi Tahsin Okay değerli eşleri Nuray Okay ile katılırken derneğin diğer üyeleride bulundular.

Kalabalık bir seyirci karşısında oyunlarını sahneleyen Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral sanata ve sanatçıya gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirerek tüm Antalyalılara teşekkür ettiler.

118 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ