logo

GÜNDEME DAİR NE VARSA

Sezen Turhan

Sezen Turhan
sturhan016@gmail.com
GÜNDEME DAİR NE VARSA

Yeni bir haftadan herkese selamlar olsun

Malumunuz kemer de sular durulmaz oldu. Seçime sayılı günler kala siyasiler Ramazan dolayısı ile iftar yemekleri vermeye başladı. Cumhur ittifakı başkan adayı Rahman Şeker hemen hemen her gün iftar yemekleri düzenliyor ; keza kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu’ da…

Kalabalık iftar yemekleri gayet verimli geçerken gündeme çalış tepesinde ki ağaç kesimleri damga vurdu. Kemer’de deyim yerindeyse yer yerinden oynadı. Kemer’in bu yönünü seviyorum böyle durumlarda herkes birlik olup kemer’ e sahip çıkmaya çalışıyor.

Sosyal medya neredeyse ayaklandı. Kemerliler çalış tepesindeki yapılan çalışmalara tepkisini her türlü vermeye başladı. Elbette ki bu duruma siyasilerde kayıtsız kalmadılar. Rahman Şeker Cumhur ittifakı söylentilerine karşın olayla hiç bir alakası olmadığını dile getirirken öncelikle böyle bir durumun karşısında biz duracağız dedi.

Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu ise Kemer’i kimselere yedirtmeyeceğiz biz hizmet insanıyız yine kemer’i korumak ve kollamak adına ne varsa yapacağım dedi.

Demokrat parti kemer belediye başkan adayı Halit Özdemir de çektiği video ile sosyal medyada paylaşım yaparak Çalış tepesinde ki bu katliama bir an önce son verilmesini istedi. Yine iyi parti belediye başkan adayı Mustafa Gül ve Demokrat sol parti belediye başkan adayı Yusuf Uras da aynı tepkilerle durumu kınadılar.

Evet en azından böyle olaylarda üzülerek söylemeliyim ki siyasiler de birlik olabildiler. Kemer ve Kiriş i tepeden gören Çalış tepesi için hangi planlar yapılmakta ise bizde tepkimizi her türlü göstermeye hazırız . Siyasetin rantla birleştiği günümüzde çalış tepesini de yedirmeye niyetimiz yok.

Şimdi gelelim bu konu ile ilgili ortada dolanan görüntü ve videolara..

Kendini bilmezin birileri çıkıyor içler acınası olayın ortaya çıkmasında ön planda olma savaşında, kardeşim ben de bunu anlamış değilim bi tarafta bu durumun madem savaşını verdiğini söylüyorsun sonrasında kendince sosyal medyanda veryansın ediyorsun ben ortaya çıkardım edasıyla… Hayır çok mu önemi var kimin ortaya çıkarıp çıkarmadığının sonuçta hep birlikte olup üstüne gitmek varken nedir bu bencilik anlayamadım o zaman sen de bu işten reklam peşindesin kıymetli çok değerli gazetecilerin piri arkadaş..?

Duymak istediklerini söyleyeyim bari de bi tarafların rahatlasın amma velakin ona buna sataşıp sayfanı ayakta tutmaya çalışmanda takdir edilesi oradan bir bravo sana..

Maalesef bizler kaostan besleniyoruz bu arkadaşımızın sayfalarında da bolca kaos var zaten bundan dolayıdır ki ilgi de pek tabi yoğun adam kafayı bozmuş onla bunla benle devam etsin diyorum reklamın iyisi kötüsü olmazmış ancak etrafındaki beğenmediğin gazetecilere laf atarken üzerimizden prim kasmaya çalışmanda çok manidar anlayan anladı malum dombili abimizi adını telaffuz etmeye bile gerek duymuyorum neyse sana bu kadar yeter içinden bi malzeme daha çıkarırsın yakında…

Son olarak getiğimiz gün kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu canlı yayındaydı. Pür dikkat izledim konuşmalarını sorulan sorulara cevabını..

Valla birileri hazırlasa bu kadar akıcı bu kadar anlaşılır konuşamazdı sanırım.. Tüm yöneltilen sorulara içtenlikle ve mantıken şahane cevaplar verdi Topaloğlu.

Oğlu Osman Topaloğlu ise en çok merak edilen konu idi. Ferrarisi var mı diye yöneltilen soru karşısında ispat etsinler bugün siyaseti bırakırım dedi..

Kendisinin öğretmenlikten gelen otoritesini sanırım çok iyi kullanıyor. Sürekli eğitime verdiği önem ile anılan Necati hoca kendisi için her çocuğun çok kıymetli olduğunu bir kez daha yineleyerek eğitimli çocuklar çıkarmak istiyoruz fena mı yapıyoruz kemerimizi bu çocuklarımız büyütüp geliştirecek bundan sonrada başkan olarak kaldığım takdirde yine çocuklarımıza destek vermeye devam edeceğim dedi.

Şunu da yazmadan geçemeyeceğim hoca kendine fazlasıyla güveniyor her soruya belgeli yanıt veriyor deniz cafesi ile övünüyor 3 liraya verdiği çay gurur kaynağı ben hizmet adamıyım diyor benim olan bana yeter diyor bunları derken de arkasında dağ gibi duran kıymetli eşi Fikriye Topaloğlu’nu asla unutmuyor..

Altınla pırlantayla range rover la işi olmayan mütevazi hayatıyla dikkatleri üzerinde toplayan sessiz fakat bir o kadar da sesi duymak görmek isteyene açık olan sayın Fikriye Topaloğlu bu hafta alkışlar size olsun

sevgiler..

69 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI

  • HEPİMİZ MUTSUZUZ

    17 Eylül 2024 Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Söze nasıl başlanır bilemedim desem anlarsınız beni; azıcık yüreği vicdanı, merhameti olan anlar zaten. Herkesten aynı şeyleri duyuyorum görüyorum da kimin içinde hangi kafada yaşadığına halen aklım ermez oldu. Günden güne kötüye giden ülkede haber yapmak haber izlemek dahi içimizden gelmez oldu. Neden bahsettiğim sanırım aşikar ; minicik çocukların bebeklerin ölümle tecavüzle can verip ahlak yoksunu insan dahi diyemeyeceğim mahlukatların elinde ne yazık ki ülke gündemine oturmasına gönlüm de vicdanımda el vermiyor. Narin.. adı gibi ince...
  • KEMER’E BUNU YAPMAYIN

    28 Ağustos 2024 Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Geçtiğimiz pazar günü kemer Çamyuvada'ki arıtma tesisin açılmasının ardından ortaya çıkan kötü kokunun nedeni ve çözümü için tesis önündeki toplantıya katıldım. Kemer ve Çamyuva halkının tepkisine neden olan tesis önünde toplanan kalabalığa kemer kaymakamı Ahmet Solmaz ve çevre mühendisleri açıklama yapmaya çalıştılar. Vatandaş etrafa yayılan kötü kokudan son derece muzdaripti haklı olarak ancak tesis geçen martta turizm bakanı tarafından açılarak çürümüş meyvesini de vermeye başladı. Evlerinde kapı cam ve balkon dahi açamadıklarını dile...
  • GÜNDEME DAİR

    28 Temmuz 2024 Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Efendim selamlarÖncelikle geçtiğimiz günlerde elim bir tekne kazasında hayatını kaybeden Atso başkanı merhum Ali Bahar’a rahmet dileyerek başlamak istiyorum.Son derece üzücü ve beklenmedik bir şekilde gelişen kazanın şok’unu ben dahi henüz atlatamamışken ailesi ve yakınlarını düşünemiyorum dahi Allah sabır versin, hayat böyle bir şey işte bugün varsın yarın yok maalesef ölümün nereden nasıl geleceğini' de bilemiyoruz eskiler hep derdi , şimdi şimdi anlıyorum denilmek isteneni “Allah ölümünde hayırlısını versin” ne kadar da doğru bir sözmüş ail...
  • AKLINIZA MUKAYYET OLUN!

    11 Temmuz 2024 Köşe Yazıları

    Efendim herkese selam olsun.. Umuyorum ki sıcaklarla baş edebildiğiniz günler geçiriyorsunuzdur. Antalya , sıcaklığı mevsim normallerinin üstünde yaşıyor bildiğiniz üzere ancak çözümü klimalarda ararken viral yada alerjen enfeksiyonlara da maruz kalıyoruz bu durumda , aman dikkat genç yaşlı sağlığımıza fazlasıyla önem vereceğimiz günler geçiriyoruz bu aralar; neyse sıkıntımız ilaçlarla çözüm bulabileceğimiz enfeksiyonlar olsun diyelim ancak Allah da kimseyi sağlığı ile sınamasın inşallah. Tabi en önemlisi de akıl ve ruh sağlığı kendi akl...