logo

Haber: Antalyaspor Voleybol Takımının Yeni Adı Emir Tur Antalyaspor

2024-2025 Sezonunda TVF Kadınlar 2. Liginde mücadele edecek olan Antalyaspor voleybol takımının isim sponsorluğu konusunda yurt içi ve yurt dışında düzenlenen pek çok uluslararası organizasyonda hizmet veren prestijli Antalya markası Emir Tur ile anlaşmaya varıldı. İmzalanan anlaşma doğrultusunda Filenin Akrepleri, bundan böyle “Emir Tur Antalyaspor” adı ile mücadele edecek.


Hasan Subaşı Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Antalyaspor Kulübü Başkanı Av. Aziz Çetin, Başkan Vekili Mustafa Türker, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Murat Hizay, Caner Canıtez, Murat Şimşek, Bahadır Aslan ve Genel Koordinatör Abdullah Saraçoğlu katılırlarken; Emir Tur adına törene önceki dönem Antalyaspor A.Ş. Başkan Vekili de olan Firma Sahibi Emrah Çelik ve bir diğer Firma Sahibi Uğur Çelik katılım gösterdiler.


Kırmızı beyazlı voleybol takımının Baş Antrenörü Halil Kargıage, Yardımcı Antrenörler ve voleybolcuların da tam kadro yer aldıkları törende “hayırlı olsun” temennileri ile atılan imzalar sonucunda Emir Tur ile Antalyaspor’un birlikteliği resmiyet kazanmış oldu.

58 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ