logo

HALİT ÖZDEMİR SEÇİM ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

HALİT ÖZDEMİR SEÇİM ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Demokrat parti kemer belediye başkan adayı Halit Özdemir seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Demokrat Parti kemer ilçe Başkanı Nihal Anatürk’ün de eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde Göynük aslanbucak pazaryeri ve kahvehanelerde vatandaşlar ile biraraya geldiler.

Sıcakkanlı tavırları ile dikkat çeken Özdemir ve Anatürk yeni bir kemer oluşumunu hedeflediklerini söyleyerek yoğun sevgi seli içinde esnaf ve vatandaşlar tarafından ağırlandılar.

Demokrat parti kemer belediye başkan adayı Halit Özdemir’e halkın ilgisi görülmeye değer iken istek ve sorunları da dinleyen Özdemir ve Anatürk kemer’de varolan tüm eksiklikleri tespit etmeye çalıştıklarını vatandaşın refahı için var güçleri ile çalışacaklarını sözlerine eklediler.

Özellikle bayan esnafın sonsuz destekleri ile karşılaşan Demokrat parti kemer ilçe başkanı Nihal Anatürk kadın dayanışmasının da önemine dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde kemerli çocukları velileri eşliğinde Antalya teneffüs parkta ağırlayan Özdemir ve Anatürk yeni etkinliklerle kemerli vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceklerini söylediler.

İnsan sevgisi kadar hayvan severliği ile de dikkat çeken Halit Özdemir sokak hayvanları içinde projeleri olduğunu belirterek bizim için tüm canlılar kıymetlidir dedi.

haber Sezen Turhan

151 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ