logo

HÜSEYİN İNAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!!

HÜSEYİN İNAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!!

KÖPEKSİZ KÖYDE DEĞNEKSİZ GEZİYOR

Geçtiğimiz aylarda kemer iyi parti ilçe başkanlığından istifa eden Hüseyin İnan açtı ağzını yumdu gözünü..

Kemer Doğuş Tv ‘ye açıklamada bulunan İnan ; Mustafa Gül’e verdi veriştirdi. Geçmiş dönemlerde kemer belediye başkanlığı yapmış ve son seçimde ise İyi partiden belediye başkan adayı olan Mustafa Gül ile seçim sürecinde aralarında bulunan kopukluğu tüm çıplaklığı ile kamuoyuyla paylaşan İnan Gül’ün sık sık videolar paylaşarak yaptığı açıklamalar için ise ”bir lafa bakarım laf mı diye bir de adama bakarım adam mı diye”.. sözleri ile fitili ateşledi.

BEN EDEBİMDEN SUSTUM..

Beni kemer’de herkes bilir yıllarca burada ticaret yaptım , alnım ak yüzüm ak kemer sokaklarında geziyorum, kemer halkı onu da biliyor beni de dedi.

Bu şahıs diye hitap ettiği Mustafa Gül’ün ilçe başkanını takip etmekten seçim çalışması yapamadım diye açıklama yapmasının ardından Gül’e yine sert bir yanıtla cevap veren İnan ” kim kimi takip etmiş ben mi onu o mu beni acaba? zaman kimi haklı gösterecek bekleyip göreceğiz” diyerek sözlerine devam etti.

SEÇİMİN SON GÜNÜ ÜÇ SAAT ORTADAN KAYBOLAN BEN DEĞİLDİM.!

Seçimin son gününde 3 saat boyunca ortada olmayan ve Antalya’da özel görüşmeler yaptığını iddia ettiği Gül’e kendisi ile ilk defa siyaset yaptım ancak gördüm ki kin ve nefret siyaseti yapan bir kişilik kendisinin içi kin ve nefret dolu , defalarca uyarmama rağmen bu durumundan vazgeçmedi , seçim sürecince eline mikrofonu alıp ıssız sokaklarda gezerek siyaset yaptığını sandı fakat maalesef insanların dalga konusu olmaktan başka bir işe yaramadı yaptığı yanlış siyaset ve çalışmaların yanlışını da bana yıkmak istedi yaptığı özel görüşmelerin ve hataların açığını kapatmak için ise bana saldırıyor dedi.

KEMER’DE OTURUP ÇAY İÇECEĞİN İNSAN KALMADI.!

Rahmetli babası İsmail Gül’ün arkasına sığınan Mustafa Gül her yerde ben İsmail ağanın oğluyum demekten geri kalmazken etrafında oturup çay içeceği kimsenin dahi kalmadığını da sözlerine ekledi.

BANA GÜVENMEMİŞ..

Yine yaptığı açıklamaların birinde ”kendisine asla güvenmemiştim ” diyen Gül’e ” Senin çapın ne ki bana referans olacaksın ben bu partinin kurucusuyum aldığın 2100 oyu da benim sayemde aldın ben olmasaydım o oyu da alamayacaktın sen benim sayemde bu partinin kapısından girdin boşa laf kalabalığı yaparak kemer halkının beynini de karıştırma dedi.

Sonrasında yönetim kurulunda birlikte çalıştığı ve seçimlerde meclis üyesi adayı olan arkadaşlarına seslenerek ne arkadaşlarımın ne de partimin başını öne eğecek bir şey yapmadım yaptın diyen varsa da buyursun açıklasın hodri meydan dedi.

SEN DE PARA MI VAR DA PARTİYE PARA VERECEKSİN ??

Bu şahıs bir paradan bahsediyor şimdi sorarım kendisine sen de para mı var da partiye para vereceksin olur olmaz iftiralar atmaktan başka bir şey yapmıyorsun fakat kendisine son bir iyilik yapmak isterim bizim köyde muhtar azası olarak ismini yazdırayım yayla havası iyi gelir bu şahsa önerim de budur diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Sezen Turhan

kaynak Doğuş TV

453 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ