logo

İŞKUR’dan deneyimli deneyimsiz 1415 kişilik iş ilanı

İŞKUR deneyimli deneyimsiz fark etmeksizin en az ilkokul mezunu olmak şartıyla 1415 kişinin alınacağı iş ilanı duyurdu.

İŞKUR, Türkiye genelinde birçok il ve ilçede çalışacak 1415 kişilik paketleme işçisi ilanı yayınladı. Toplamda 1415 kişinin arandığı iş ilanında ilkokul mezunu olmak yetiyor. Aylık performansa göre 7-8 bin TL maaş sunuluyor.

1415 kişi alınacak

Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinde yer alan ilanda 1415 kişinin istihdam edileceği bilgileri yer alıyor. Türkiye’nin birçok ilinde aranan işçilerden istenen özellik ise ilkokul mezunu olmak. Firmalardan bazıları deneyim isterken bazıları ise tecrübeye ihtiyaç duymuyor.

7-8 bin tl maaş

İşe alınacak olan personellere 7-8 bin TL para verileceği bildirildi. Paketleme işçisi olarak toplam da 1415 işçi alımı yapılacağı belirtilerek alımların farklı illere yapılacağı vurgulandı. Başvurular İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden kolayca gerçekleştirilebiliyor.

Nasıl başvurulur?

Çeşitli kurumların yaptığı deneyimli deneyimsiz 1415 paketleme işçisi iş ilanlarını incelemek ve başvuru ekranına ulaşmak için aşağıda belirtilen linke tıklayabilirsiniz. Söz konusu ilanlara başvurular online olarak yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen adayların ilk olarak belirtilen şartları taşıyor olması ve firmaların belirttiği başvuru tarihleri arasında İŞKUR üzerinden online olarak başvuruda bulunması gerektiği vurgulandı.

Aranan şartlar

Bu ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda genel şartlar aranıyor. Bu şartlar ise şöyle belirtildi:

En az 18 yaşını tamamlamış olmak

En az ilkokul mezunu olmak

Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığının bulunmaması

Vardiyalı çalışmaya uygun olabilmek

Adli sicil kaydının temiz olması

Güvenlik soruşturmasının olumlu geçmesi

Yayımlanan ilanların genel başvuru şartları bu şekilde olup, şartlar ilanlara göre değişkenlik gösterebilmektedir.

154 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ