logo

KEMER BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ ADAYI CANSIN EFİR KİMDİR?

KEMER BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ ADAYI CANSIN EFİR KİMDİR?

Antalya ve kemerde turizmci iş insanı Cansın Efir’i yakından tanıyalım..

Kemer belediye meclis üyesi olarak tanınan Cansın Efir hakkında bilinmeyenleri paylaşmak istedik.

Uzun yılardır ticaretle uğraşan aslen Elazığlı bir ailenin çocuğu olan Efir Antalya doğumludur. Uluslararası Ekonomi ve ticaret yönetimi üzerine lisans eğitimi alan Cansın Efir ticaret yönetimi üzerine ‘de master eğitimi almıştır.

36 yaşındaki iş insanı evli ve 2 çocuk babasıdır. Ticaret hayatına çok genç yaşlarda atılan Efir 2011 yılından bu yana aktif bir şirket sahibidir. Antalya merkezde 2 adet Vodafone iletişim mağazası da bulunan Efir 2018 yılından bu yana ise kemerde Nar hotel ve kemer Nar Bade hotel’in işletme sahipliğini yapmaktadır.

Çok iyi derecede ruşça , ukraynaca ve ingilizce dillerini bilen iş insanı ayrıca Kemiad (kemer turizmci iş insanları derneği) yönetim kurulu üyesi ve konaklama komite başkanıdır.

Chp kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu’nun listesinden 6. sırada belediye meclis üyesi adayı olarak gösterilmiştir.

Sosyal ilişkileri , ticaret ve aile hayatındaki düzen ile kemerde sevilen sayılan bir kişiliğe sahip olan Cansın Efir genç yaşında umut vaad eden iş insanı kimliği ile dikkat çekmektedir.

Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu’nun meclis üyesi adayı göstermesi ile siyasete adım atacak olan Efir’e duruşu ve donanımı ile partililerin, yakın çevresinin ve kemerlilerin desteği büyük olmakla beraber ticaret hayatının dışında siyaset hayatındaki yerinin de parlak olacağı konuşulmaktadır.

Konyaaltı haber: Sezen Turhan

238 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ