logo

KEMER DE İLK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI

KEMER’İN DEMOKRAT PARTİDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HALİT ÖZDEMİR OLDU

Geçtiğimiz günlerde kemer cumhuriyet meydanında Demokrat parti Genel başkanı Gültekin Uysal’ın katılımı ile Halit Özdemir kemer belediye başkanlığı adaylık açıklamasını duyurdu.

1991/1999 yılları arasında Doğruyol partisi kemer ilçe başkanlığı yapan Ersin Özdemir’in oğlu Halit Özdemir kemer cumhuriyet meydanında kalabalık davetli topluluğuna seslenerek Demokrat partiden aday olduğunu açıkladı.

Küçüklüğünden bu yana parti ile iç içe büyüdüğünü dile getiren Özdemir; kemer de yaklaşık 5000 aileyi ziyaret ederek sorunlarını dinleyip vatandaş ve kemer için neler yapabileceğimizi tespit etmek istedik dedi.

Kemer’in bir evladı olarak memleketimde çokça eksikler var diyen Özdemir başkan seçilmesi durumunda bu eksikleri bir bir gidereceğiz derken katılan davetlilerin yoğun ilgi ve alkışları ile dikkatleri üzerine çekti.

Demokrat parti Genel başkanı Gültekin Uysal ise yaptığı konuşmasında Antalya Kemer’in kendisi ve partisi adına ayrı bir yeri olduğunu belirterek sözlerine devam etti.

Bugün burada partimizin kemer belediye başkanını açıklamak ve desteklemek için varız fakat gördüm ki siz değerli halkımız zaten sayın başkan adayımızı yalnız bırakmayacaksınız bizlere göstermiş olduğunuz saygı ve sevgi seli içinse ayrıca hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Demokrat parti kemer ilçe başkanı sayın Nihal Anatürk de başkan adayları Halit Özdemir’in sonuna kadar destekçisi olduklarını yeni bir kemer için var güçleri ile çalışacaklarını beyan ederek tüm konuklara katılımları için teşekkür etti.

Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlunun’da adaylık açıklamasında protokol koltuğunda yerini alması dikkatlerden kaçmadı.

Kemer Cumhuriyet meydanından partililer ve vatandaşlar ile ilçe binasına geçerek kurdela kesimi yapıldı ardından Genel başkan Uysal ve başkan adayı Halit Özdemir parti binasında konuklarından gelen tebrikleri kabul ettiler.

Yoğun ilgi ve katılımın olduğu adaylık açıklaması Genel başkan Gültekin Uysal a verilen plaketin ardından ilçe binasında ikramlar eşliğinde devam etti.

haber : Sezen TURHAN

#doğruyolpartisi#aday#gündem

94 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ