logo

Kemer’in Turizmci iş insanı Rahman Şeker aday adaylığını açıkladı

Kemer’in Turizmci iş insanı Rahman Şeker aday adaylığını açıkladı

RAHMAN ŞEKER AK PARTİDEN ADAY ADAYI

Arslan bucak kapalı pazarında yoğun yağışa rağmen Kemerli hemşehrilerinin yüksek katılımı ile gerçekleştirilen kemer belediye başkanlığı aday adaylığı açıklamasında Rahman Şeker “değerli kemerli hemşehrilerim bugün sizlere bu açıklamayı yaparken gururu ve heyecanı bir arada yaşıyorum ” diyerek sözlerine başladı.


Şehrimiz için daha yaşanabilir daha güzel bir gelecek hayali ile yola çıkıyor 2018 yılından itibaren üyesi olduğum AK partiden Kemer Belediye Başkanı Aday adaylığımı duyurmak istiyorum dedi.
Bu kutsal göreve talip olmamın temelinde şehrimizi daha yaşanabilir daha güzel kılma arzusu ve AK partinin kalkınma vizyonunu kemer’e taşıma isteğim yatmaktadır diyerek devam etti.
İçtenlikle ifade etmeliyimki bu kutlu görevi layığıyla yerine getirebilmek adına sizlerin desteği ve güveni benim için çok kıymetlidir, her birimizin paylaştığı bu güzel coğrafyada daha dinamik daha adil bir belediyecilik anlayışını temsil etmek için burdayım ; deneyimim bilgi birikimim ve enerjim ile birlikte kemerimizi daha iyiye taşıyabilmek için çaba harcayacağım.
Ben 2018 yılının 1. döneminden itibaren Ak parti üyesiyim bu çatının bir üyesi olmamı her daim gurur ile ifade ediyorum, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan cumhur ittifakının birleştirici ruhunu yaptığımız görüşmelerle de devam ettirdik, biz güçlendikçe sizlerin desteğini aldıkça kimseler bizi bu yoldan asla vazgeciremeyecekler geriye döndüremeyecekler dedi.
Sözlerine 2024 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve genel merkezin takdiri ile aday gösterilir ise kemerimiz için var gücümle çalışmanın sözünü burada sizlerin huzurunda veriyorum diyerek devam eden ŞEKER “kemerin yıllardır çözülemeyen problemlerinin farkındayız başta ilçemizin turizm potansiyelini sürdürülebilir kılmak adına kapsamlı bir turizm stratejisi üzerinde çalışıyoruz” dedi.
Altyapı çalışmaları ile ilgili projeleri ile kemerin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.
Yollarımızdan alt yapıya yeşil alanlardan enerji verimliliğine kadar geniş bir yelpazede sürdürülebilirlik ve turizm odaklı projelerimiz ile kemeri gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir olarak bırakmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.
Kemer doğal güzellikleri tarihi zenginlikleri ile bilinen bir Akdeniz cennetidir ancak unutmamalıyız ki bu güzelliklerin taşıyıcısı olan genç nesiller ilçemizin geleceğini şekillendirecek önemli bir unsurdur bu bağlamda hedefimiz gençlere yönelik teknolojik spor sal ve kültürel projeler ile onların potansiyelini ortaya çıkarmak ve hedeflerine giden bu yolda destek olmaktır ,eğitimde yeni bir dönem başlatarak gençlerimize vizyoner bir bakış açısı kazandırarak onları geleceğin liderleri olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz dedi.

GENÇLERLE EL ELE
Gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkarıp onlara hem ulus sal hem de uluslararası platformlarda başarıya ulasabilecekleri imkanlar sunmak istiyoruz, birleştirici bir yaklaşım ile kemerin her kesimini kucaklayacak farkındaliklari farklılıkları zenginlik olarak görecek ve şehrimizin ortak hedefleri doğrultusunda bir araya gelmesini sağlayacağız, kemerin potansiyelini ortaya çıkarmak sorunları çözmek ve herkes için daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için birlikte çalışacağız derken bu yolda kemer e yeni bir soluk getirmek için heyecanla çalışacağımızı şehrimizin geleceğini inşa etmek için bir araya geleceğimizi belirtmek istiyorum dedi.

Kemer için yeni ufuklar açacak projeleri olduğunu dile getiren ŞEKER ; hep birlikte el ele vererek şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız diyerek uzun alkışlar eşliğinde konuşmasına devam etti.

Bu noktada belirtmek isterim ki cumhur ittifakından aday adayı olan diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum diyerek sözlerine son verirken bu kutlu yolda dua ve desteklerinizi bekliyor birlikte daha aydınlık yarınlara yürüyeceğimiz günleri de sabırsızlıkla bekliyorum dedi.
Bu duygu ve düşüncelerle kemer için “hep yeni hep ileri” sloganıyla konuşmasını sonlandırdı.
Arslanbucak kapalı pazarında yaptığı konuşmasında Rahman Şeker ‘i kıymetli eşi Merve Şeker çocukları ve yakınları da yalnız bırakmadı.
Pazar alanına gelen misafirler ile tek tek ilgilenen Şeker davul zurna eşliğinde aday adaylığını açıkladı.
Tüm misafirlere döner ayran ve sıcak içecekler ikram edilirken hava muhalefetinin olumsuzluklarına rağmen Rahman Şeker ve ailesine gösterilen sevgi seli ise görülmeye değerdi.

HABER: SEZEN TURHAN

Konyaaltı haber

200 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ