logo

KONYAALTI HABER OLARAK DEĞERLİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARETE DEVAM..

KONYAALTI HABER OLARAK DEĞERLİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARETE DEVAM..

Konyaaltı gazetesi olarak birbirinden değerli başkanlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz..

Geçtiğimiz günlerde gazetemiz köşe yazarların dan sayın Uzman Dr. Tarkan Özoğur’un eşliği ile ilk olarak Kepez Belediye başkanı Sayın Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret ederek desteklerini ve başarı dileklerini alarak onore olduk ardından Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda sağlık işleri müdürü Dr. Mustafa Özsoy ile de bir araya gelerek kepez’de hayata geçirdikleri tamamen halkın ihtiyaçları için inşa edilmiş muhteşem sağlık kompleksini gezdik. Bir çok işlemin ücretsiz olarak verildiği komplekste diş sağlığı ,kadın sağlığı, göz ,işitme testleri ,ultrason kan testleri ve daha sayamayacağımız bir çok hizmet ücretsizlerin dışında minimal rakamlara verilmekte.

Gazetemize konuşan Dr. Mustafa Özsoy büyük bir yatırım yaparak hayata geçirdikleri Kepez Sağlık Merkezinin tüm vatandaşlara hediyeleri olduğunu yineleyerek faydalanmak isteyen herkesi beklediklerini dile getirdi.

Bizde gazetemiz ve şahsımız adına Başkan Hakan Tütüncü ve ekibini bir kez daha kutluyoruz.

Ardından Antalyaspor Genel Koordinatörü Abdullah Saraçoğlu’nun kabul davetlerine iştirak ederek iyi dileklerini aldık Antalyasporumuz’un başarıları adına ve misafirperverliklerinden ötürü bizde kendilerine teşekkürü bir borç biliriz..

haber Sezen Turhan

Konyaaltı haber

309 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ