logo

KORKUTELİ BELEDİYESİ VE İŞ İNSANI ÖMER EMEL KATKILARI İLE TÜRKİYE’NİN İLK EMEKLİ MERKEZİ AÇILDI.

Korkuteli belediyesi ve iş insanı Ömer Emel’in katkıları ile Türkiye’nin ilk emekli merkezi hizmete açıldı. Korkuteli’nin vizyoner Belediye Başkanı Ömer İşlek merkezin tüm Korkutelili emekli vatandaşlara hizmet etme adına hayata geçirildiğini ifade ederek yaptıkları emekli merkezi ile gurur duyduklarını belirtti.

Merkez’de tüm emekli vatandaşlar için kart çıkarılacağını belirten başkan İşlek ; bu kartlar ile emeklilerimiz rahatça merkezimizden faydalanabilecek dedi.

Merkezde bilhassa çay fiyatlarının 2 tl olarak belirlendiğine dikkat çeken başkan Ömer İşlek amacımız emekli vatandaşlarımıza sosyal bir alan sağlamak idi bunu da en güzel şekilde başardığımıza inanıyorum; emekli merkezimiz Türkiye’de bir ilktir bunu da ayrıca belirtmek isterim dedi.

Korkuteli’ne ve halkına olan sevdasını bir kez daha gözler önüne seren Başkan İşlek umarım tüm emeklilerimiz tesisimizden fayda sağlar burada ihtiyaç duyacakları herşeyi kendilerine sunmaya çalıştık Allah utandırmasın hepimize hayırlı uğurlu olsun dedi.

İstiklal marşının okunmasının ardından konuşmasına başlayan iş insanı Ömer Emel öncelikle böyle bir projenin parçası olmaktan gurur duyduğunu belirterek kendisini bu günlere getiren anne ve babasına ve projenin gerçekleşmesinde sonsuz katkıları olan Korkuteli belediye başkanı sayın Ömer İşlek’e ve ekibine de minnettarlığını dile getirerek sözlerini sürdürdü.

Merkeze anne ve babası Şefika Şevket Emel’in adını vererek Korkuteli halkının hizmetine açtıklarını söyleyen Ömer Emel; bu merkezi Korkuteli’ne kazandırdıkları için mutluluk duyduklarını belirterek tüm Korkuteli’li emeklilerimiz kendilerine verilecek emekli kartları ile merkezimizden daimi olarak yararlanabilecekler. Merkezimizin içerisinde bulunan kütüphane, sohbet salonu, müzik ve yabancı dil kursu, el emeği kursu, spor odasından da ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir dedi.

Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum diyerek sözlerini noktaladı.

.Antalya Valisi Ersin Yazıcı açılışını gerçekleştirdiği merkez’ de yaptığı konuşmasında ise ; öncelikle hayırsever Ömer Emel’e ve onu yetiştiren anne ve babasına ve yine Belediye Başkanımıza ekibine çok teşekkür ederim, bu güzel birliktelikle birlikte beş yıldız konforunda emeklilerimize hizmet sağlayacakları için dedi.

Korkutelimiz’de emeklilerimizin yaşıtları ile vakit geçirip sohbet edebilecekleri bir merkezleri olmasından dolayı çok mutluyuz güle güle kullanılsın Allah emeklilerimize büyüklerimize uzun ve sağlıklı bir ömür versin diyerek sözlerine son verdi.

Açılışa katılanlar arasında çok sayıda davetli emekli topluluğunun yanında iş insanları siyasetçiler bir çok kurum ve kuruluşlardan temsilcilerde yerlerini aldılar.

Dualar eşliğinde açılışı yapılan merkez teras katında ki oyun ve eğlence odaları ile de göz doldurdu. Mimari tasarımı ve bahçe peyzajı ile de akıllarda kalan emekli merkezi şimdiden konuklarını ağırlamaya başladı.

Haber: Sezen Turhan

213 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ