logo

NEVA TÜRK MÜZİĞİ TOPLULUĞUNDAN MUHTEŞEM KONSER

NEVA TÜRK MÜZİĞİ TOPLULUĞUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Sunuculuğunu Aşk-ı Memnu dizisinin katyası olarak ünlenen sinema ve dizi oyuncusu Ufuk KAPLAN’ın üstlendiği musiki dolu gecenin orkestra şefi aynı zamanda bestekar olan Mustafa COŞKUN du.

Murat paşa Kültür salonunda gerçekleştirilen Türk müziği gecesinde birbirinden değerli solistler Türk sanat musikisi eserlerini seslendirdi.

Kalabalık bir davetli topluluğu karşısında Mustafa Coşkun bestesi olan güftesi Gülşen Akdağ’a ait ”en sevdiğim çiçeksin sen gelincik ” adlı eseri Yusuf Çeviren icra etti.

Türk müziği tutkunlarının ayakta alkışladığı eser Gülşen Akdağ’ın çocuklarına ithafen yazdığı duygu dolu sözleri barındırırken sahnede gözlerin bir içim su şarkısını da seslendiren Akdağ’ın yoğun ilgi görmesine sebep oldu.

Tüm solistlerin itina ile hazırlandıkları gece de, kırmızı ve siyah kostümlerin içerisinde bir kez daha parlamalarına neden oldu.

Sunucu Ufuk Kaplan beyazlar içerisinde pozitif ve sıcak kanlı tavırları ile ilgi odağı oldu. Hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Kaplan böyle musiki dolu bir gecenin sunuculuğunu yapmaktan onur duydum, Antalya’yı ve Antalyalıları zaten çok seviyorum yoğun proğramlarım arasında benim içinde kısa bir mola oldu böylelikle buradaki kıymetli dostlarımı da görmüş oldum dedi.

Toplamda ilk yarıda 14 eserin ikinci yarıda da 10 eserin icra edildiği gecenin sonunda şef Mustafa Coşkun’a ve Ufuk Kaplan’a plaket verildi.

haber: Sezen Turhan

200 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ