logo

Önceki haftalarda Kemer Kaymakamlığı’nın girişimleri sonucu sulama suyu sorunu şimdilik çözülen Ulupınar ve Yazır mahallesinde yeni bir skandal daha ortaya çıktı.

Önceki haftalarda Kemer Kaymakamlığı’nın girişimleri sonucu sulama suyu sorunu şimdilik çözülen Ulupınar ve Yazır mahallesinde yeni bir skandal daha ortaya çıktı.

BU BİR SUÇ DUYURUSUDUR

SU DEPOSU İŞGAL ATINDA

İçme suyu deposu olması nedeniyle güvenliğin hayli yüksek seviyelerde olması gereken ASAT’ın bu su deposundan gelen fotoğraf karesi görenleri hayrete düşürdü. Sadece Yazır ve Çıralı mahallesine ulaşması gereken şebeke suyu deposunda onlarca kaçak boru var. Çıralı ve Yazır mahalle halkının içmesi gereken şebeke suyunun, kaçak çekilen borularla gasp edilmesi karşısında ASAT ekiplerini mahalle halkı gibi bizde göreve çağırıyoruz.

ONLARCA KAÇAK SU BORUSU ÇEKİLMİŞ

Fotoğraf karesinde de açık ve net bir şekilde görülen kaçak borular nedeniyle, Yazır ve Çıralı mahallesinde yaşayan vatandaşlar yeri geliyor içme suyu sıkıntısı yaşıyor, yeri geliyor duş alacak su dahi bulamıyorlar. ASAT’ın yıllar önce sadece Yazır ve Çıralı mahallesine verilmek üzere içme suyu deposu olarak yaptığı bu depodan çektikleri kaçak su borularıyla birileri mutlu ve keyifli olsa da, olan yine bölgede yaşayan mahalle halkına oluyor.

İÇME SUYU DEPOSU MEZBELELİK HALDE

Çıralı ve Yazır mahalle halkının içme suyu haklarının gasp edildiğini kaleme aldığımız bu haberimizde, ASAT’ın şebeke suyu deposunda ki mezbelelik görüntüler de, görenleri hayrete düşürdü. Halkın içme suyu şebekesi deposu olması nedeniyle, güvenliğin ve temizliğin oldukça üst seviyelerde olması gereken bu depo, fotoğraf karesinden de anlaşılacağı gibi maalesef mezbelelik halde. Bu iki Mahalleye dağılan içme suyunun içerisinde yüzen çöpler, poşetler ve pislikler insan hayatını da tehlikeye atıyor. Mahalle halkı insan sağlığını tehlikeye pislikler ve kaçak su borularının durdurulması için ASAT yetkililerini göreve davet ettiler.

21 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ