logo

ÖZGÜL CANİK ANAOKULU VALİ ERSİN YAZICI TARAFINDAN AÇILDI

Turizmci İş insanı Murat Canik geçtiğimiz sene temelini attırdığı rahmetli annesi Özgül Canik’in arzusu olan Özgül Canik Anaokulu’nu 31 mayıs’ta yapılan törenle Antalya Valisi Ersin Yazıcı Antalya Milli eğitim müdürü Emre Çalışkan , Kemer kaymakamı Hüseyin Çam kemer ilçe milli eğitim müdürü Semra Bekar Kemer Ak parti ilçe başkanı İsmail Selami Minta ve Gourme fest’e iştirak eden yabancı konukların da katılımı ile kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdiler.

Değerli eşi Emine Canik ve ailesi de açılışta hazır bulunan Murat Canik konuşmasında ; rahmetli annesinin eğitim ve öğretim konusunda ne denli hassas olduğunu ifade ederken duygusal anlarda yaşadı. Bu okulu her şeyden önce kendi çocuklarına emanet eden iş insanı “her zaman söylerim evlatlarıma benden sonra dahi bu okul sizin için değerli ve kıymetli olmalıdır size bıraktığım emanetimizdir sahip çıkmanız tek isteğimdir” dediğini sözlerine ekledi.

Gourmet fest’e desteklerini esirgemeyen İş insanı Rahman Şeker ve kıymetli eşleri Merve Şeker’de açılışta yerlerini alarak eğitim ve öğretim desteğinde de birliktelik sağladılar.

Sekiz derslik bulunan Anaokulunda öğretmen ve öğrencilerle de yakından ilgilenen Canik ailesi eğitime öğretime verdikleri önemi de böylelikle ölümsüzleştirmiş oldular.

Konyaaltı haber: Sezen Turhan

265 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ