logo

SET’TE YENİ VE GÜÇLÜ KADRO

Hayata geçirdiği toplumsal ve ekonomik temelli projelerle kent özelinde önemli bir misyonu üstlenen Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu yeni dönem yönetim kurulu üyelerini kamuoyu ile paylaştı.

SET’in ortaya koyduğu yeni nesil toplum dilinin ve inovatif temelli projelerin ulusal anlamda da karşılık bulacağı bir döneme hazırlandıklarını ifade eden Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu Başkanı Alper ALVEROĞLU: “Farklı sektörlerden, alanında yetkin ve kamuoyunda karşılığı olan harika bir yönetim kadrosu ile çalışmalarımıza büyük bir heyecanla devam ediyoruz” diyerek yeni dönem yönetim kadrosunun potansiyeline değindi.

Çok sayıda önemli ismin yer bulduğu SET’in yeni yürütme kurulu kadrosu şu isimlerden oluşuyor; Hasan Üstündağ, Emin Can, Süleyman Üre, Elif Çelik, Betül Koca, Ali Dal, Turgay Aydoğan, Can Özcan, Ali Kara, Gökhan Taşpınar, Mehmet Tan, Aleddin Tunç, Gürhan Şahin, Alihan Acar, Cem Adam, Emel Özdemir, Ahmet Hamdi Ünlücan ve Mine Tanrıverdi yer alıyor..

Grubun disiplin kurulu yönetiminde 3 önemli hukukçu yer alıyor, bu isimler; Yağmur Burçin Sayın, Muhammed Fatih Mengi, Alper Karbay olduğu öğrenildi.

SET Grubun yeni dönem yönetim kurulu ise; Özkan Özel, Hande Özbek, Fatih Tahal, Durmuş Lapa, Yavuz Elibol, Osman Gazi Eravşar, Halil Can Çivik, Ahmet Şahin, Tahir Karakoç, Ömer Lüle, Fatih Uysal, Serkan Çetinkaya, Hasibe Toplum Özkaynak, Kubilay Kurt, Sedat Köroğlu, Filiz Ocak Er, Yahya Şahin, Ertuğrul Uğur, Ahmet Sayın ve Hakan Öner isimlerinden oluşuyor.

Grubun istişare kurulunda; Hakan Özboz, Murat Kocael, Metin Tektaş ve İsmail Ekmekçioğlu, üye komisyonunda ise; Mehmet Siyahkoç, Mehmet Lapa, Murat Elbeyi, Emre Öztürk, Ercan Altun, Turan Hacıarifoğlu, Bilal Orhan ve Galip Kendirci isimleri yer alıyor.

330 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ