logo

TOPALOĞLU’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

TOPALOĞLU’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu cumartesi günü Göynük seçim ofisi önündeki alanda gençlik buluşması adı altında kemerli vatandaşları ile bir araya geldi.


Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Topaloğlu deyim yerindeyse tam bir gövde gösterisi yaptı.
Yoğun kalabalığın eşlik ettiği gençlik buluşmasında yediden yetmişe tüm Topaloğlu sevenler yerlerini alırken başkan Topaloğlu yine enerjisi ve barışçıl tavrı ile dikkatleri üzerine çekti.
Alkışlar eşliğinde kürsüye davet edilen Topaloğlu yaptığı konuşmasında kendisine destek veren hemşehrilerine burada bulundukları için sonsuz teşekkür etti.
Meclis üyeleri ile birlikte çıktığı kürsüde konuşması sık sık alkışlar ile bölündü.
Seçim sürecinde kimsenin kimseyi kırıp üzmemesi gerektiğine değinen Necati Topaloğlu kemer’in iyiliği için seçim sonrasınıda düşünmek gerektiğini vurguladı.


‘’ Bizler burada yaşayan birbirinin yüzüne her zaman bakması gereken yurttaşlarız; kin öfke siyaseti ile beslenemeyiz ‘’ dedi.
Konuşmasında sevgi ile besleneceğiz diyen başkan Topaloğlu meclis üyesi adayları ile birlikte birlik ve beraberlik çağrısı yaparak Kemer’i yönetmeye bir dönem daha talibiz hepinizin kıymetli oylarını bekliyoruz diyerek sözlerini sonlandırdı.
Meclis üyeleri ile birlikte ellerini kalp figürü ile birleştirerek kalp sevginin hoşgörünün birleşmenin sembolüdür mesajını verdiler.


BİZİM KALBİMİZDE SEVGİMİZDE KEMER
Kürsüdeki konuşmasının ardından sahneye miniklerin akını başladı. Başkan Topaloğlu ile fotoğraf çekme yarışına giren minikler Necati Topaloğlu ‘nun sevgi gösterisine kayıtsız kalmadılar.
Tüm çocukları tek tek kucaklayan başkan Topaloğlu geleceğimiz yarınlarımız sizlere emanet dedi.

haber: Sezen Turhan

128 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ