logo

Varsak şenlendi, çocuklar eğlendi

Varsak şenlendi, çocuklar eğlendi

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği “Parklar Şenleniyor” etkinliği, bu kez Varsak Altıayak Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören etkinlik, hem çocuklara hem de ailelere unutulmaz anlar yaşattı.

Kepez’de Parklar Şenleniyor etkinliği her gün farklı bir mahallede çocukları buluşturuyor. Etkinlik 24’ncü gününde Varsak Altıayak Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Recep Gürbüz Caddesi’ndeki Park’ta düzenlenen etkinlik kapsamında, çocuklar palyaço gösterileri, yüz boyama, animasyon şovları ve sevimli maskotlar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Aileler çocuklarıyla birlikte şenlik atmosferini doyasıya yaşadı. Yoğun ilgi gören etkinlik, hem çocuklara hem de ailelere unutulmaz anlar yaşattı. Mahallede düzenlenen etkinlikten dolayı Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e teşekkür eden Varsak Altıayak Mahalle Muhtarı Muhammet Hüseyin Çeltek, mahalle sakinlerini buluşturan bu etkinliklerin sürdürüleceğini bildirdi. 

ETKİNLİKLER SOSYAL BAĞLARI GÜÇLENDİRİR

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün selamlarını ileten Başkan Vekili Erdoğan Yarbaş, “Parklar şenleniyor etkinliği, Kepez halkına nefes aldıran ve komşuluk ilişkilerini güçlendiren önemli bir adımdır. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görmek, ailelerin bir araya gelerek keyifli vakit geçirdiğine tanık olmak bizler için büyük bir mutluluk kaynağı. Kepez Belediyesi olarak, parklarımızı sadece yeşil alanlar değil, aynı zamanda sosyal yaşamın canlandığı merkezler haline getiriyoruz. Bu tür etkinlikler, hem fiziksel hem de sosyal açıdan toplumsal bağları kuvvetlendirir. Başkanımız Sayın Mesut Kocagöz’ün de her zaman belirttiği gibi, halkımızın mutluluğu bizim en büyük önceliğimizdir” dedi.

47 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ