logo

Kemer ‘de Topaloğlu sesleri mi yükseldi?

Sezen Turhan

Sezen Turhan
sturhan016@gmail.com
Kemer ‘de Topaloğlu sesleri mi yükseldi?

Efendim selamlar
Geçtiğimiz pazar günü Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu’nun seçim koordinasyon merkezi açılışı yapıldı. Elbetteki bizde bu anları görüntülemek için hoca ve ekibinin yanındaydık. Kalabalık alana girdiğimde ilk olarak devasa Türk bayrakları ile ilerleyen Topaloğlu destekçileri dikkatimi çekti ; uzun zamandır böylesi bir görsel şölen yaşanmamıştı diyebilirim.
Ulu önder Atatürk ve Türk bayrağına duyulan saygı vatan sevgisi nasıl da güzel gözler önüne serilmişti kelimeler kifayetsiz kalır.
Antalya Büyükşehir belediye başkanı sayın Muhittin Böcek’in gelmesi ile seçim merkezinin toplanma alanı ise adeta bir karnaval havasına dönüştü.
CHP Antalya milletvekili Sururi Çorabatır , CHP Antalya il başkanı Nail Kamacı Kemer chp ilçe başkanı Adem Barış ve meclis üyelerine gösterilen ilgi Kemer de acaba seçim burada bitti mi sorusunun kafamda dönmesine sebep bile oldu.
Ata’ya saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunması ile başlayan program chp kemer ilçe başkanı Adem Barış söz alması ile devam etti.
Yoğun ilgiden memnuniyetini dile getiren Barış’ın sonrasında chp Antalya il başkanı Nail Kamacı kürsüde yerini aldı. Aynı duygu ve heyecanı paylaşan Kamacı Kemer’in önemine değindi.
CHP Antalya milletvekili Sururi Çorabatır turizmin gözbebeği olarak nitelendirdiği Kemer için başkan Topaloğlu ‘nun yaptığı hizmetlere dikkat çekti.
Kemer chp meclis üyelerininin sahneye davet edilmesi ile başkan Necati Topaloğlu da kürsüde yerini aldı.
Oluşturduğu meclis üyeleri arasında 3. Sıradan gösterilen ve hali hazırda kemer belediye başkan yardımcısı olan Emin Gül’ün de kemerliler tarafından ne denli sevildiği alkışların yoğunluğundan bir kez daha belli oldu diyebilirim.
Başkan Topaloğlu yaptığı konuşmasında her zamanki gibi hakkında yapılan karalamalara cevap vermez iken adeta bir güç gösterisinde bulundu.
Yaptıkları hizmetler ile anılmayı yeğeleyen başkan Topaloğlu yine tavır ve tarzını değiştirmeyerek tüm kemerlilerden daha iyi hizmet vermeye devam edebilmek için desteklerini istedi.
Antalya Büyükşehir belediye başkanı aynı zamanda Antalya Büyükşehir belediye başkan adayı Muhittin Böcek’in sahneye davet edilmesi ise görülmeye değerdi.
Böcek sözlerine katılım sağlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum diyerek başladı.
Başkan Topaloğlu ‘na başından beri destek veren Böcek yine hocanın her daim yanında olacağı mesajını da vermiş oldu.
Kemerdeki hizmetlerin yabana atılmaması gerektiğine değinen Böcek Büyükşehir başkanlığını yeniden devam ettirdikleri takdirde Kemer içinde var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Karşılaştığı kalabalık ve yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti de es geçmeyen Muhittin Böcek teşekkürlerini sundu.
Günün en dikkat çeken ismi ise geçmiş dönemlerde Kemer Ak parti ilçe başkanlığı yapan ve ani bir kararla ilçe başkanlığından istifa ederek Kemer belediye başkanlığına adaylığını koyan İsmail Selami Minta idi.
Daha önce yaptığı basın açıklaması ile yıllarını verdiği Ak partiden kendisi aday gösterilmeyip Rahman Şeker’in aday gösterilmesine karşı kırgınlığını dile getirmiş olan Minta bu kez CHP nin protokolünde yerini almıştı.
Yani bir nevi artık safını belirlemişti.
Ki öylede oldu son olarak kürsüye davet edilen İsmail Minta’ya CHP rozetini Antalya il başkanı Nail Kamacı taktı.
Yoluna devam edeceği tarafını seçmiş olan İsmail Minta’ya da bundan sonraki siyasi hayatında başarılar dilerim .
Görüldüğü üzere hayatın kime ne getireceğini bilmeden yaşamaya devam ederken hepimize sağlıklı huzurlu bir hafta dilerim..

Sezen Turhan

83 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI

  • HEPİMİZ MUTSUZUZ

    17 Eylül 2024 Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Söze nasıl başlanır bilemedim desem anlarsınız beni; azıcık yüreği vicdanı, merhameti olan anlar zaten. Herkesten aynı şeyleri duyuyorum görüyorum da kimin içinde hangi kafada yaşadığına halen aklım ermez oldu. Günden güne kötüye giden ülkede haber yapmak haber izlemek dahi içimizden gelmez oldu. Neden bahsettiğim sanırım aşikar ; minicik çocukların bebeklerin ölümle tecavüzle can verip ahlak yoksunu insan dahi diyemeyeceğim mahlukatların elinde ne yazık ki ülke gündemine oturmasına gönlüm de vicdanımda el vermiyor. Narin.. adı gibi ince...
  • KEMER’E BUNU YAPMAYIN

    28 Ağustos 2024 Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Geçtiğimiz pazar günü kemer Çamyuvada'ki arıtma tesisin açılmasının ardından ortaya çıkan kötü kokunun nedeni ve çözümü için tesis önündeki toplantıya katıldım. Kemer ve Çamyuva halkının tepkisine neden olan tesis önünde toplanan kalabalığa kemer kaymakamı Ahmet Solmaz ve çevre mühendisleri açıklama yapmaya çalıştılar. Vatandaş etrafa yayılan kötü kokudan son derece muzdaripti haklı olarak ancak tesis geçen martta turizm bakanı tarafından açılarak çürümüş meyvesini de vermeye başladı. Evlerinde kapı cam ve balkon dahi açamadıklarını dile...
  • GÜNDEME DAİR

    28 Temmuz 2024 Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Efendim selamlarÖncelikle geçtiğimiz günlerde elim bir tekne kazasında hayatını kaybeden Atso başkanı merhum Ali Bahar’a rahmet dileyerek başlamak istiyorum.Son derece üzücü ve beklenmedik bir şekilde gelişen kazanın şok’unu ben dahi henüz atlatamamışken ailesi ve yakınlarını düşünemiyorum dahi Allah sabır versin, hayat böyle bir şey işte bugün varsın yarın yok maalesef ölümün nereden nasıl geleceğini' de bilemiyoruz eskiler hep derdi , şimdi şimdi anlıyorum denilmek isteneni “Allah ölümünde hayırlısını versin” ne kadar da doğru bir sözmüş ail...
  • AKLINIZA MUKAYYET OLUN!

    11 Temmuz 2024 Köşe Yazıları

    Efendim herkese selam olsun.. Umuyorum ki sıcaklarla baş edebildiğiniz günler geçiriyorsunuzdur. Antalya , sıcaklığı mevsim normallerinin üstünde yaşıyor bildiğiniz üzere ancak çözümü klimalarda ararken viral yada alerjen enfeksiyonlara da maruz kalıyoruz bu durumda , aman dikkat genç yaşlı sağlığımıza fazlasıyla önem vereceğimiz günler geçiriyoruz bu aralar; neyse sıkıntımız ilaçlarla çözüm bulabileceğimiz enfeksiyonlar olsun diyelim ancak Allah da kimseyi sağlığı ile sınamasın inşallah. Tabi en önemlisi de akıl ve ruh sağlığı kendi akl...