logo

GÜNDEME DAİR

Sezen Turhan

Sezen Turhan
sturhan016@gmail.com
GÜNDEME DAİR

Efendim selamlar
Öncelikle geçtiğimiz günlerde elim bir tekne kazasında hayatını kaybeden Atso başkanı merhum Ali Bahar’a rahmet dileyerek başlamak istiyorum.
Son derece üzücü ve beklenmedik bir şekilde gelişen kazanın şok’unu ben dahi henüz atlatamamışken ailesi ve yakınlarını düşünemiyorum dahi Allah sabır versin, hayat böyle bir şey işte bugün varsın yarın yok maalesef ölümün nereden nasıl geleceğini’ de bilemiyoruz eskiler hep derdi , şimdi şimdi anlıyorum denilmek isteneni “Allah ölümünde hayırlısını versin” ne kadar da doğru bir sözmüş aile ve yakınların feryat figan ‘ı da merhum Bahar’ı kaybetmenin yanısıra eminim bu şekilde bir ölümü de kabullenememek oldu tekrardan mekanı cennet olsun kıymetli başkanın..
Gün geçmiyor ki kemer de sular durulsun diye beklerken bu kez kemer’in tanınan turizmci iş insanı İlker Büyükgebiz in cezaevine girmesi gündeme oturdu. Sosyal medyada uzun zamanlardır paylaştığı kendi doğrularını savunduğu platform başına iş açtı maalesef konu , muhatap taraflar tarafından yargıya taşınınca sonuç olarak Büyükgebiz Elmalı cezaevine teslim oldu.
Üzülmedim diyemem evli çocukları olan belli sorumlulukları olan iş insanıdır kendisi bildiğiniz üzere; Allah kurtarsın inşallah ne diyelim.
Kulağımıza daha neler geliyor da şu ara konuşmanın yeri değil diyelim ancak yakın zamanda ortalık daha bi karışacağa benziyor ..
Kimsenin özel hayatı ile ilgilenmiyoruz fakat gelin görün ki son zamanlarda kemer siyaseti de bu özel hayat ilkesi ile çalkalanabilir benden söylemesi..
Dediğim gibi sadece söylüyorum yazmıyorum neden mi onu yazacak yeri geldiğinde taşı gediğine koymasını da bilecek bir üstada bırakıyorum , merakta kaldık dediğinizi duyar gibiyim ancak burnu havada kibiri yüksek egolu tavırlarla olduğu yerde sayan bir şahsiyet diyelim detaylar belki yarın belki yarın dan da yakın..
Neyse sıcak havanın bunalım etkisi yaratması hepimizi kıpırdayamaz etti gerçekten, az kaldı serin havaya kavuşacağız ama kafamızıda toplayacağız bu anlamda.
Yine geçtiğimiz gün Kemer belediyesi kültür salonunda açılan sinema salonundaydım, sevindim Kemer’e bir sinema salonunun kazandırılmasına bilhassa ilk gösterimlerde Atatürk 1 ve 2 filminin olması ayrıca mutlu etti beni; defalarca izlediğim ve defalarca da izleyebileceğim Atatürk filmine protokol ve siyasilerin ilgiside yoğundu, çok eminim ki benim gibi tüm izleyicilerin tüyleri diken diken olmuştur.
Şimdi sevgili kemerliler sizden ricam özellikle çocuklarımızı gençlerimizi bu tarih ve zafer kokan filmi izlemeye teşvik etmeniz bu konuda kemer belediyesine ise şahsım adına sonsuz teşekkür ederim.
Kemer belediye başkanımız Necati Topaloğlu ‘nun hızına biz dahi yetişemiyoruz maşallah diyelim başkana her gün full yoğun bir koşturmaca içinde , başkan yardımcısı Mehmet Baytekin ve meclis üyesi Cansın Efir’de çalışkan kimlikleri ile yine takdir’e şayandı , çok bişey istenmiyordu zaten işini ahlakıyla yapan özverili görev insanları isteniyordu bu sefer oldu galiba.
Artık yeni projeleri sonuçlandırıp bize de alkışlamak düşer inşallah..
Herkese hayırlı haftalar dilerim

84 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI

  • HEPİMİZ MUTSUZUZ

    17 Eylül 2024 Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Söze nasıl başlanır bilemedim desem anlarsınız beni; azıcık yüreği vicdanı, merhameti olan anlar zaten. Herkesten aynı şeyleri duyuyorum görüyorum da kimin içinde hangi kafada yaşadığına halen aklım ermez oldu. Günden güne kötüye giden ülkede haber yapmak haber izlemek dahi içimizden gelmez oldu. Neden bahsettiğim sanırım aşikar ; minicik çocukların bebeklerin ölümle tecavüzle can verip ahlak yoksunu insan dahi diyemeyeceğim mahlukatların elinde ne yazık ki ülke gündemine oturmasına gönlüm de vicdanımda el vermiyor. Narin.. adı gibi ince...
  • KEMER’E BUNU YAPMAYIN

    28 Ağustos 2024 Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Geçtiğimiz pazar günü kemer Çamyuvada'ki arıtma tesisin açılmasının ardından ortaya çıkan kötü kokunun nedeni ve çözümü için tesis önündeki toplantıya katıldım. Kemer ve Çamyuva halkının tepkisine neden olan tesis önünde toplanan kalabalığa kemer kaymakamı Ahmet Solmaz ve çevre mühendisleri açıklama yapmaya çalıştılar. Vatandaş etrafa yayılan kötü kokudan son derece muzdaripti haklı olarak ancak tesis geçen martta turizm bakanı tarafından açılarak çürümüş meyvesini de vermeye başladı. Evlerinde kapı cam ve balkon dahi açamadıklarını dile...
  • GÜNDEME DAİR

    28 Temmuz 2024 Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Efendim selamlarÖncelikle geçtiğimiz günlerde elim bir tekne kazasında hayatını kaybeden Atso başkanı merhum Ali Bahar’a rahmet dileyerek başlamak istiyorum.Son derece üzücü ve beklenmedik bir şekilde gelişen kazanın şok’unu ben dahi henüz atlatamamışken ailesi ve yakınlarını düşünemiyorum dahi Allah sabır versin, hayat böyle bir şey işte bugün varsın yarın yok maalesef ölümün nereden nasıl geleceğini' de bilemiyoruz eskiler hep derdi , şimdi şimdi anlıyorum denilmek isteneni “Allah ölümünde hayırlısını versin” ne kadar da doğru bir sözmüş ail...
  • AKLINIZA MUKAYYET OLUN!

    11 Temmuz 2024 Köşe Yazıları

    Efendim herkese selam olsun.. Umuyorum ki sıcaklarla baş edebildiğiniz günler geçiriyorsunuzdur. Antalya , sıcaklığı mevsim normallerinin üstünde yaşıyor bildiğiniz üzere ancak çözümü klimalarda ararken viral yada alerjen enfeksiyonlara da maruz kalıyoruz bu durumda , aman dikkat genç yaşlı sağlığımıza fazlasıyla önem vereceğimiz günler geçiriyoruz bu aralar; neyse sıkıntımız ilaçlarla çözüm bulabileceğimiz enfeksiyonlar olsun diyelim ancak Allah da kimseyi sağlığı ile sınamasın inşallah. Tabi en önemlisi de akıl ve ruh sağlığı kendi akl...